Jump to content

PsycHo


PsycHo

Recommended Posts

Първо погледни кандидатурите на другите, а след това погледни твоята.. Също така времето ти прекарано в сървърите е прекалено малко. Пробвай пак след известно време. За този момент вота ми е отрицателен !

Link to comment
Share on other sites

Няма значение дали си турчин, таджикистанец или будист момче, тука във форума няма разделение на етносите, който факт отсъства в сървърите. Просто Нео се опитва да ти обясни, че в кандидатурата ти трябва да са копирани въпросите и след тях отговорите. Аз не мога нищо да копирам в сайта и затова ги преписах, като пусках моята. Разгледай добре другите кандидатури, човека не ти го казва за лошо. Също така избягвай коментари в темата си, че по този начин не си помагаш. Стой и гледай само, и да не стане, след време пак се пробвай :) Аз нямам поглед над играта ти и не мога да ти дам някакъв Вот, но реших да ти дам поне малко акъл, как да подходиш, за което се извинявам ако съм оспамил темата.

Link to comment
Share on other sites

От мене имаш НЕ!! Първо защото започваш да спориш при факт че ти обясняват за твое добро какво да направиш а ти почваш да вадиш някакви факти а и мисля че имаш проблем с нервите съжалявам ! А й не съм те виждал из сървърите никога.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...