- Zh. Публикувано Декември 22, 2015 Share Публикувано Декември 22, 2015 Не знам как е в другите сървъри, но тук в дръна е абсолютно безмислено и абсурдно това.. Всеки connect към сървъра пуска някаква безмислена и глупава музика.. Всеки нов round също я пуска.. адски досадно е, не знам какво мислите вие, НО това е супер ненужното.. Предлагам просто да се разкара това.. все пак .. ужасно е.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeelThePlanB Публикувано Декември 22, 2015 Share Публикувано Декември 22, 2015 Музиката при connect в сървъра и при приключване на рунд не е ненужна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasi Публикувано Декември 23, 2015 Share Публикувано Декември 23, 2015 Мен пък ме мотивира музиката в края на рунда и не виждам защо трябва да се маха Link to comment Share on other sites More sharing options...
- Zh. Публикувано Декември 23, 2015 Author Share Публикувано Декември 23, 2015 А защо не се направи така, че чрез команда да се пуска музиката? А не на всеки рунд и всяко влизане.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeelThePlanB Публикувано Декември 23, 2015 Share Публикувано Декември 23, 2015 Можеш да си спреш музиката, чрез команда както писах по-горе (но както казах 100% съм объркал командата ще видя как беше и ще едитна). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.