smiLe94 Публикувано Септември 30, 2014 Share Публикувано Септември 30, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleks Публикувано Септември 30, 2014 Share Публикувано Септември 30, 2014 Oт мен имаш ПРОТ Link to comment Share on other sites More sharing options...
smiLe94 Публикувано Септември 30, 2014 Author Share Публикувано Септември 30, 2014 разбирам прав си , но е грешно да гледаш колко мнения имам и т.н факт неоспорим е че макар и 2 дена в сървъра имам повече Активност от повечето ви колеги :-) Благодаря за откровеността Link to comment Share on other sites More sharing options...
globalno vi zatoplqm Публикувано Септември 30, 2014 Share Публикувано Септември 30, 2014 Заслужава и то доста ! Пише ми когато има нередности и го виждам всеки път когато влизам в сървъра. ДА ! Успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO Публикувано Септември 30, 2014 Share Публикувано Септември 30, 2014 ДА и от мен.Редовен е , спазва правилата и често съобщава за нарушители Link to comment Share on other sites More sharing options...
smiLe94 Публикувано Септември 30, 2014 Author Share Публикувано Септември 30, 2014 Благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hell Публикувано Септември 30, 2014 Share Публикувано Септември 30, 2014 Вдигайте му левела.... Ако се издъни, лично аз ще го наритам от сървърите ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
globalno vi zatoplqm Публикувано Септември 30, 2014 Share Публикувано Септември 30, 2014 Вдигайте му левела....Ако се издъни, лично аз ще го наритам от сървърите ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aBy Публикувано Септември 30, 2014 Share Публикувано Септември 30, 2014 Аз съм ЗА!!! Виждал съм го в сървъра , редовен е и казва когато има хакери във чата всеки ден! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hell Публикувано Септември 30, 2014 Share Публикувано Септември 30, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.