M.BeLoV Публикувано Декември 12, 2015 Share Публикувано Декември 12, 2015 Предлагам ранка в сървъритe да се реска на всеки 10.000 човека или нa всяко 28 число да се реска. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Famozen Публикувано Декември 13, 2015 Share Публикувано Декември 13, 2015 Добра идея от мен ЗА ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasi Публикувано Декември 13, 2015 Share Публикувано Декември 13, 2015 Според мен по ще е добре на всяко 1-во число да се рестартира. Смисъл като дойде 1ви януари да речем да се рестартира на всякъде Link to comment Share on other sites More sharing options...
globalno vi zatoplqm Публикувано Декември 13, 2015 Share Публикувано Декември 13, 2015 Сега не ви ли устройва на всяко 1во число ? или аз нещо не разбрах какво искате да се промени Link to comment Share on other sites More sharing options...
NiNjaaa Публикувано Декември 13, 2015 Share Публикувано Декември 13, 2015 Нали ставаха тука проблеми нещо и затова се ресваха толкова често ... иначе доколкото знам и аз на 1во число се рескаха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.BeLoV Публикувано Декември 13, 2015 Author Share Публикувано Декември 13, 2015 Сега не ви ли устройва на всяко 1во число ? или аз нещо не разбрах какво искате да се промени Ами не знам но предния месец всички сървъри топа се рескаше различно и за тва :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
globalno vi zatoplqm Публикувано Декември 13, 2015 Share Публикувано Декември 13, 2015 Поради проблеми,тестове и други не планирани неща се получаваше това ресетване. Ресетването си остава на всяко първо число, освен ако нямате някое по-добро предложение, за което се съмнявам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladen BELLISIMMO Prodanov Публикувано Декември 13, 2015 Share Публикувано Декември 13, 2015 Доколкото ми е известно беше на 12К / засичал съм злоупотреба като смяна на никове умишлено за да ударят 12К / Link to comment Share on other sites More sharing options...
globalno vi zatoplqm Публикувано Декември 13, 2015 Share Публикувано Декември 13, 2015 Мисля, че стана ясно на всички кога ще се ресетва и така ще остане за момента Лека вечер Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.