addhs. Публикувано Декември 3, 2015 Share Публикувано Декември 3, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Габриел Публикувано Декември 3, 2015 Share Публикувано Декември 3, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
addhs. Публикувано Декември 3, 2015 Author Share Публикувано Декември 3, 2015 м има няква грешка че играя от 1-ви декември . а Забележки трябва да ги съобщавам във форума ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Габриел Публикувано Декември 3, 2015 Share Публикувано Декември 3, 2015 м има няква грешка че играя от 1-ви декември . а Забележки трябва да ги съобщавам във форума ли? Обикновено геймтракера никога не ме е лъгал затова вярвам на него в такива ситуации. Да в форума ги съобщавай нередностите ако имаш и други въпроси свържи се с мен в личните и ще ти кажа кое къде и какво трябва да направиш ако желанието ти е наистина голямо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
addhs. Публикувано Декември 3, 2015 Author Share Публикувано Декември 3, 2015 Мда ясно . Ами наистина много забележки имам относно поведението на някои играчи . А геймтрака засича ip-to ми от кога играе в този сървар? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasi Публикувано Декември 4, 2015 Share Публикувано Декември 4, 2015 Трябва ти повече игра направи малко повече часове в сървъра и тогава опитай пак за сега от аз съм НЕУТРАЛЕН! А до колкото това да докладваш нарушители има си специална графа за това която се намира в оплаквания с име Тема за нарушители ! http://forums.cs1.bg/forum/15-%D0%BE%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F/ . Докладвай и бъди по активен и може и да си променя решението. УСПЕХ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
addhs. Публикувано Декември 5, 2015 Author Share Публикувано Декември 5, 2015 Благодаря за информацията . Link to comment Share on other sites More sharing options...
life Публикувано Декември 5, 2015 Share Публикувано Декември 5, 2015 Аз съм За. Не е конфликтен, и нямам забележки към него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.BeLoV Публикувано Декември 10, 2015 Share Публикувано Декември 10, 2015 От мене имаш за сега НЕ поиграи още и тогава мога да размисля Link to comment Share on other sites More sharing options...
Камен Публикувано Януари 2, 2016 Share Публикувано Януари 2, 2016 Неодобрен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.