NiNjaaa Публикувано Декември 3, 2015 Share Публикувано Декември 3, 2015 Предлагам да се активира говоренето в сървърите , защото на мене лично ми е по добре да кажа по микрофона къде е бомбата.Все пак има и плъгин за гаг ако някои играч прекалява , също така има и админи доста често. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.BeLoV Публикувано Декември 3, 2015 Share Публикувано Декември 3, 2015 Съгласен съм защото е тъпо докат напиша къде е C4-то ме килват по лесно е с микрофонче Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rembrandt Публикувано Декември 3, 2015 Share Публикувано Декември 3, 2015 Добра идея, дано се реализира! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasi Публикувано Декември 4, 2015 Share Публикувано Декември 4, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NiNjaaa Публикувано Декември 4, 2015 Author Share Публикувано Декември 4, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest V.VaRBanoV Публикувано Декември 4, 2015 Share Публикувано Декември 4, 2015 Приема се! Тази вечер по-късно ще направя така да може да се говори в тези два сървъра! Само да ви попитам как искате да бъде всички да слушат разговорите по микрофона независимо от отборите,дори и мъртвите играчи ще чуват какво си говорите с някой ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NiNjaaa Публикувано Декември 5, 2015 Author Share Публикувано Декември 5, 2015 Нека разговорите да са отборни може и мъртвите да чуват какво говорят живите но обратното не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Battle Bunny Публикувано Декември 5, 2015 Share Публикувано Декември 5, 2015 Съгласен съм това ще е много полезно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NiNjaaa Публикувано Декември 6, 2015 Author Share Публикувано Декември 6, 2015 Може да се заключи благодарим за бързия отзив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.