Guest V.VaRBanoV Публикувано Декември 3, 2015 Share Публикувано Декември 3, 2015 Здравейте! Тъй като дойде времето за пускане на нови сървъри искам добре да си помислите и да решите кое е най-доброто! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NiNjaaa Публикувано Декември 3, 2015 Share Публикувано Декември 3, 2015 Zombie Biohazart да е Zombie Plague но трябва мода да е много добре обмислен и подреден за да има хора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Габриел Публикувано Декември 3, 2015 Share Публикувано Декември 3, 2015 Малкия ми брат играе зомби от 7 години ако не и повече години той може да ти каже какво зомби и кои карти са най - играни и най - хубави има доста опит ако си готов да приемеш идеите му пиши ми в skype. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasi Публикувано Декември 3, 2015 Share Публикувано Декември 3, 2015 Започнах с стрелба тази игра после минах през Jump и така нареченото HideNSeeK значи състезавахме се на световно ниво с отбора ми по хнс ии от личен опит знам и мога да ти отговора на въпроса за празните сървъри този мод отдавна умря поне в БГ защото има много хакери и развалят играта ако все пак искаш да пуснеш хнс сървър го направи следния да има опция да има Boost това е мода който се играеше по 5ци и турнири има такъв сървър но той никой не влиза в него. та мисълта ми е ако пускаш такъв сървър задължително трябва да има следните неща:Добра защита от хакове, Боост , Плугин който в началото на картата да иска вот от играчите колко sv_airaccelerate да бъде за този мап 10аа 100аа и така на всеки мап. Другото важно нещо е картите който ще ги има в сървъра но за това ако се пуска такъв сървър лично ще се заема да направя един pack с картите който се играят най - много на боост сървърите . Също така бооста трябва да е като се качи играч на другия на главата му и да не трепери това е често срещан проблем но за жалост не знам как се оправя. Това е от мен иначе аз мисля че Хнс сървър няма смисъл да се пуска защото трудно ще го напълним но ако много хора ти пишат и искат им го пусни за тест период. Аз лично предлагам да се пусне Deathrace мод много е забавен и мисля че ще се хареса . Това е от мене ако има нещо на ЛС може да ми пишеш или на стеам doublekill91 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rembrandt Публикувано Декември 3, 2015 Share Публикувано Декември 3, 2015 Така и така сме тръгнали през 1.6 до цс-го ако има как може да се пробва и 1.5 аз все още разцъквам чат пат там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.BeLoV Публикувано Декември 3, 2015 Share Публикувано Декември 3, 2015 За Зомби съм за да е с nanosuit ще е доста интересно и HNS-то да е с XP stats Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeelThePlanB Публикувано Декември 4, 2015 Share Публикувано Декември 4, 2015 Мнението ми за Hide N Seek е същотото като за DeathRace - в началото ще влизат доста играчи, но след време ще стой празен. WAR3FT RespaWn 16lvl [FastXP] - съгласен съм да се пусне, но да не е FastXP а Normal. Защо да не е FastXP? - Защото с 2-3 убийства и си макс. Твърдо съм ЗА да се върне Ghostmod, защото винаги имаше хора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest V.VaRBanoV Публикувано Декември 4, 2015 Share Публикувано Декември 4, 2015 Твърдо съм ЗА да се върне Ghostmod, защото винаги имаше хора. Ще пусна отново сървъра! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEVSKI&TECHNO Публикувано Декември 4, 2015 Share Публикувано Декември 4, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasi Публикувано Декември 4, 2015 Share Публикувано Декември 4, 2015 Аз предлагам ако се пуска WAR3FT RespaWn сървър да е не с 32/16/100lv а класическия си 10lv с 4-те раси Undead , Human , Orc, NightElft и да си Spawn-ва играчите в самите бази а не хаотично на различни места за това моето мнение е за подобен сървър да се пусне мисля че ще се хареса ! до колкото горното ми предложение за Deathrace мода го дадох като за фън Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.