Jump to content

Стартиране на нови сървъри CS 1.6 и CS:GO


Guest V.VaRBanoV

Recommended Posts

Малкия ми брат играе зомби от 7 години ако не и повече години той може да ти каже какво зомби и кои карти са най - играни и най - хубави има доста опит ако си готов да приемеш идеите му пиши ми в skype.

Link to comment
Share on other sites

Започнах с стрелба тази игра после минах през Jump и така нареченото HideNSeeK значи състезавахме се на световно ниво с отбора ми по хнс ии от личен опит знам и мога да ти отговора на въпроса за празните сървъри този мод отдавна умря поне в БГ защото има много хакери и развалят играта ако все пак искаш да пуснеш хнс сървър го направи следния да има опция да има Boost  това е мода който се играеше по 5ци и турнири има такъв сървър но той никой не влиза в него. та мисълта ми е ако пускаш такъв сървър задължително трябва да има следните неща:
Добра защита от хакове, Боост , Плугин който в началото на картата да иска вот от играчите колко sv_airaccelerate  да бъде за този мап 10аа 100аа и така на всеки мап. Другото важно нещо е картите който ще ги има в сървъра но за това ако се пуска такъв сървър лично ще се заема да направя един pack с картите който се играят най - много на боост сървърите . Също така бооста трябва да е като се качи играч на другия на главата му и да не трепери това е често срещан проблем но за жалост не знам как се оправя. Това е от мен иначе аз мисля че Хнс сървър няма смисъл да се пуска защото трудно ще го напълним но ако много хора ти пишат и искат им го пусни за тест период. Аз лично предлагам да се пусне Deathrace мод много е забавен и мисля че ще се хареса . Това е от мене ако има нещо на ЛС може да ми пишеш или на стеам doublekill91

Link to comment
Share on other sites

Мнението ми за Hide N Seek е същотото като за DeathRace - в началото ще влизат доста играчи, но след време ще стой празен.

 

WAR3FT RespaWn 16lvl [FastXP] - съгласен съм да се пусне, но да не е FastXP а Normal.

Защо да не е FastXP? - Защото с 2-3 убийства и си макс.

 

Твърдо съм ЗА да се върне Ghostmod, защото винаги имаше хора.

Link to comment
Share on other sites

Аз предлагам ако се пуска WAR3FT RespaWn сървър да е не с 32/16/100lv а класическия си 10lv с 4-те раси Undead , Human , Orc, NightElft и да си Spawn-ва играчите в самите бази а не хаотично на различни места за това моето мнение е за подобен сървър да се пусне мисля че ще се хареса ! до колкото горното ми предложение за Deathrace мода го дадох като за фън :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...