Jump to content

Предложения за администратори


Guest RealmDown

Recommended Posts

Здравейте. Правя тази тема по повод, че чета почти постоянно за недостига на админи. Предлагам админите на отделни сървъри да бъдат направени админи във всички сървъри. По този начин ще могат да съдействат на хората по всяко време, а и ще се оптимизират нещата. С по малък брой администратори ще може да се пазят повече сървъри. Ако сметнете, че не е нужно може да истриете темата ми.

Link to comment
Share on other sites

Ако тази идея бъде одобрена трябва да се премахне ранга сървър администратор. Аз мисля, че хората с права във всички сървъри сме достатъчно голям брой + това след новата защита в сървърите хакерите са намалени до минимални проценти. Както сами виждате в повечето случаи бановете са по - рядки от киковете, а гаговете по - редовни от бановете. Мисля, че предложението не е уместно след като сме толкова много администратори дори няколко от нас да влязат ще стигнат за всички сървъри. Мисля да спра до тук с това какви ще са последствията ако всички имат права във всички сървъри.

PS Много от играчите не са информирани кои са хората с права понеже те не личат по нищо освен по това, че понякога когато са в някой от отборите и са мъртви вместо мъртъв пише " Наблюдател "

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...