Imagination.mp3 Публикувано Ноември 28, 2015 Share Публикувано Ноември 28, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest RealmDown Публикувано Ноември 28, 2015 Share Публикувано Ноември 28, 2015 Колега ще бъда директен за моето мнение дано не се расърдиш. Начина по който си направил кандидатурата ти не показва по никакъв начин грамотно писане и уважение към персонала на cs1.bg. Това не значи, че не можеш да се справиш с администрацията на сървър, но е много ВАЖНО според мен да си добре грамотен за да отговаряш на изисканията за администратор. В твоя случай не го показваш. Аз давам моето НЕ. Писането на кирилица е задължително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destroyer! Публикувано Ноември 28, 2015 Share Публикувано Ноември 28, 2015 Напълно съм съгласен с RealmDown. Определено админите трябва да са грамотни и да пишат на кирилица. От мен имаш НЕ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Габриел Публикувано Ноември 28, 2015 Share Публикувано Ноември 28, 2015 Кандидатурата ти е плачевна, а уж си на 25 години! Не знам какъв е бил другия ти nickname и дали въобще имаш такъв, но с този е малко вероятно да си играл 2 месеца,защото първото ти влизане е на 4 ноември.Колкото до времето ти от 5 часа и 17 минути е малко странно да имаш такъв малък резултат, което ми говори, че повечето време или си наблюдател или Afk, а колкото и слаб да си не може да не направиш малко по - голям резултат от този понеже сървъра почти постоянно е Full по мои наблюдения. Да не говорим, че в тази кандидатура наруши едно от важните правила. Като цяло не ми изглеждаш сигурен човек.От мен имаш НЕ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
- mInImaL* Публикувано Ноември 28, 2015 Share Публикувано Ноември 28, 2015 Братле тази Кандидатура седно първолак я правил! едно голямо НЕ и второ даже не си видял как е дадена като образец. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.BeLoV Публикувано Ноември 28, 2015 Share Публикувано Ноември 28, 2015 От мене имаш НЕ по горе момчетата казаха всичко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imagination.mp3 Публикувано Ноември 28, 2015 Author Share Публикувано Ноември 28, 2015 minimaL Достатъчно е да си кажеш мнението,не да ми казваш какво съм направил и какво не.Благодаря на всички ви ,че обърнахте внимание ........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BRONIRAN Публикувано Ноември 28, 2015 Share Публикувано Ноември 28, 2015 В правилата ясно пише Писането на кирилица е задължително обзалагам се ,че дори не си си направил труда да прочетеш правилата камули правилата за съврърите, против съм! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeelThePlanB Публикувано Ноември 28, 2015 Share Публикувано Ноември 28, 2015 Кандидатурата ти е плачевна, а уж си на 25 години! Казваш, че играеш от 3-4 месеца, но GameTracker показва друго, можеше да си кажеш от колко време играеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiwkov* Публикувано Ноември 28, 2015 Share Публикувано Ноември 28, 2015 1.Ще помоля хората , които не са част от екипа да спрат да коментират кандидатурите !2. Кирилицата няма нищо общо със кандидатурата - в екипа има достатъчно хора , които се нуждаят от буквар (за да се хващате за това).3. Поиграй още малко , опознай екипа и опитай пак след един месец. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.