Jump to content

Кандидат за админ "gafus"


gafus

Recommended Posts

Ще се опитам да бъда кратък. Рядко влизам във файсноуа, колкото да ви надуя главите и съм забелязал, че винаги си на линия аз като играя. Но за съжаление е само това, а лошото е, че си толкова вулгарен и нагъл, че направо нямам думи да го опиша. Псуваш наред, за тебе всички са хакове и след като си направя кратък анализ на видяното от мен, стигам до заключението, че от теб нищо не става, дори и админ. Абсолютно съм против този съмнителен тип да е сред колектива, сред който играя вече години наред!

П.С.-- Доказателства нямам да предоставя, защото не съм шпионин и мразя да подлагам играчи - това не е мое задължение. НО съм убеден, че от хората посещаващи форума, все някой е присъствал на твоите изцепки и можеш да си сигурен, че ще го отрази. А относно кандидатурата ти, според мене само името ти е вярно и то пак не е сигурно. Нищо не сме си писали с теб, не те познавам, не те мразя, но за тези твои изблици на агресия, не те и харесвам, така, че успех. Това е от мен.

Link to comment
Share on other sites

`4ak puk nared da psuvam...

В форума се пише на кирилица!

Наскоро се завърнах и започнах да играя в сървърите редовно и странно в Fy_snowa не съм те засичал макар, че времето, което си казал отговаря според Gametracker-a.

 

Аз съм неутрален по твоята кандидатура, защото нито съм съм разговарял с теб, нито съм виждал как разговаряш с останалите [ Ако е вярно това, което казва BatVeso е добре да поработиш над сдържаността си. ] 

Също така не видях поне един 1 доклад било то дори за играч който нарушава реда в сървъра.

Лично на мен не си направил нищо, затова мога да ти пожелая само късмет.

Поздрави Awkward.

Link to comment
Share on other sites

Само от това което видях от вторя пост и на доло ти казвам НЕ от мен...

 

Да изразя и защо!  Човек който познавам с годините тук и игра! Да си направи труда да напише всичко това..., а ти само със следващия пост, да напишеш само това и по този начин: `4ak puk nared da psuvam...     :excl:    :punish: Демек галя по тая глава.., акъл да дойде..!!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...