Jump to content

Кандидатура за админ


M.BeLoV

Recommended Posts

Така. Марти  от мен имаш едно голямо ДА ! Наблюдавам те от доста време активен си в сървъра в топ10 си даже по посещения което е много добър показател ,че искаш да помагаш на веригата да се развива и расте.  Мисля че ни трябва човек като теб . УСПЕХ !!!

Link to comment
Share on other sites

От мен също имаш - ДА и Успех ! Активен си , също така не си конфликтен , вечер те виждам дори в Дъст2 , не създаваш проблеми и се отнасяш добре с останалите играчи - спазваш правилата ! /+ Активен си във Форума - нещо което доста администратори пропускат.. / :)

Link to comment
Share on other sites

Този сървър от веригата не се радва особено с присъствието на администратор или поне аз така си мисля(защото съм виждал единствено гагага и то като аз вляза той излиза, че голям бой го дера :)), не е изключено  и да греша, за което се извинявам на админите влизащи по времето, през което аз не играя ! Но все пак според мен е хубаво още някой да поеме инициативата от към всякакви видове нарушители и ще дам положителен вот за човека. Наистина нямам кой знае какви наблюдения, засичал съм те на няколко пъти, не си ми направил лошо впечатление, пиша го механично, но мисля, че ще се справиш, а от там нататък вече ти си знаеш. Успех.

Link to comment
Share on other sites

Всеки път влизам по различно време вътре и почти всеки път те виждам вътре. Не съм те виждал да пишеш, за да разбера какво е поведението ти, но щом си мълчиш и играеш предполагам е добро. Наистина когато влизам в сървъра рядко виждам администратори да не кажа почти никога. [Не знам дали играят с други никове или просто ги няма, но казвам това, което виждам] Ще се радвам ако кандидатурата ти бъде одобрена и увеличиш още малко

времето, което прекарваш в сървъра. Сървъра има нужда от редовни хора с права. Та имаш моето ЗА надявам се да не ни разочароваш! Успех! 8463215b.png

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...