Jump to content

Кандиатура за сървър админ.


Sexy K

Recommended Posts

Хей смешка не се обиждай, искам да ти кажа само че ти не ставаш. Като прочетох негативните отговори от темата във cs-bg.info (не е реклама и мисля че всеки го знае този сайт) която cs_4ever предостави ми стана ясно че ти не можеш да бъдеш екип със тези хора тук, който се опитват да свържат 2 - та края за да направят една верига която да хареса на много хора. Във темата която е във cs-bg.info имаше постове който доказваха че ти си обиждал и не разбирал от правата който ти са били предоставени от различни вериги също така си оплескал мн. неща във много вериги и ти отваряш работа на хората, по този начин неможе да бъдеш администратор ТУК!!!

ТВЪРДО ПРОТ

Link to comment
Share on other sites

Тук ви влизам с моя комплекс, в който обичам да се правя на Сократ!

По симпатичната му пунктуация, по самоуверената му реч (в стил Джаред Франклин) и по 100-те му кандидатури, пуснати в 100 различни вериги, разбирам, че това е дете на 13 години, с което няма да се разбираме добре, и ще се държи детински.

__________________________________________

Тук е ред на law, да влезне с неговия комплекс, в който обича да се прави на Джеймс Уилсън, и да ме поправи, като ми каже, че нищо не е така.

________

От мен имаш НЕ! icon_flowerface

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...