Jump to content

Предложение за Classic сървъра !


tasi

Recommended Posts

Предлагам да се направи така в сървъра да се въртят всички мапове да няма за избор защото се избират само едни и същи мапове се играят и това изнервя понякога играчите забелязвам го от доста време какво ще кажете по въпроса вие . Аз предлагам да се направи всяка карта да се играе една след друга сървъра сам да си ги сменя и вече ако някой искат някоя карта примерно много да се пусне тогава админа да я даде във Вот ? 

Link to comment
Share on other sites

Против ! Щом се избират тези карти , значи са избрани от мнозинството в сървъра. Тъпо е от dust2 сървъра да влезна в класика и да играя отново dust2 , но това е положението.

Link to comment
Share on other sites

Не знам те повечето не ги знаят картите за това избират тези който знаят ето сега примерно по добрите ще снимам даже снимка да видиш казват пак ли nuke пак ли inferno. за това не за друго да има разнообразие мисля че ще се получи таман ще научат картите 

Link to comment
Share on other sites

На сила хубост не става. Няма как да ги накараш да играят карти , които не желаят. По-важното в момента е да се задържи високият процент от хора вътре в сървъра.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...