Jump to content

Кандидатура за Админ.


PeRfecT

Recommended Posts

Твърдо НЕ - 
Причини : Не ми харесва преценката ти под "Хакер" - Ще загубим добри играчи заради лоша преценка , 2-ро http://www.gametracker.com/player/PeRfecT%20Is%20HERE%20%21%21%21/79.124.59.244:27016/<- Според това тука имаш едва 200 изиграни минути , не знам за какви 4 седмици говориш - 4 Седмици са 24 дни , което е 34560 минути ( да не говорим че те виждам от едва 3 дена а съм доста по редовен от теб) , КАКТО ПОКАЗВА

Link to comment
Share on other sites

Гейм Тракъра никога не е бил точен, аз съм се занимавал да го следя, но разликата която дава, пак не е много достатъчна, пък и наистина рядко те засичам. Виж какво ти предлагам: поиграй известно време, оправи си преценката за хакер и щом имаш претенции за администратор се сдържай пък знае ли някой, може един ден наистина да си в екипа. С риск да се повторя ще го кажа и на теб - не падай духом, тука са много стабилни админите и Главния, и винаги ще ти се даде шанс. От теб остава само едно едничко нещо момче - Да го заслужиш.

Моя глас е неутрален, нямам голям поглед над играта ти, но реших все пак да ти дам малко неща за размисъл и дано те доведат в правилната насока. Успех занапред! :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...