iv4ox Публикувано Ноември 4, 2015 Share Публикувано Ноември 4, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEVSKI&TECHNO Публикувано Ноември 5, 2015 Share Публикувано Ноември 5, 2015 Едно голямоооо ДА старо куче и няма никакви проблеми с него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R.o.Y Публикувано Ноември 5, 2015 Share Публикувано Ноември 5, 2015 Да и от мен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeelThePlanB Публикувано Ноември 5, 2015 Share Публикувано Ноември 5, 2015 От старите е Link to comment Share on other sites More sharing options...
BRONIRAN Публикувано Ноември 6, 2015 Share Публикувано Ноември 6, 2015 Аз не съм на това мнение имам не толкова пресни случки с това момче, след като ме банна 3 пъти под ред за ''Айм'' от гън гейм сървъра след което продължи да се заяжда с мен. Мисля ,че преценката ти куца здраво и ако колегите мислят ,че имаш напредък от тогава то нека ти дадът шанс от мен искаш Не! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv4ox Публикувано Ноември 6, 2015 Author Share Публикувано Ноември 6, 2015 Аз не съм на това мнение имам не толкова пресни случки с това момче, след като ме банна 3 пъти под ред за ''Айм'' от гън гейм сървъра след което продължи да се заяжда с мен. Мисля ,че преценката ти куца здраво и ако колегите мислят ,че имаш напредък от тогава то нека ти дадът шанс от мен искаш Не! Аз не си спомням, гаранция се бъркаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BRONIRAN Публикувано Ноември 7, 2015 Share Публикувано Ноември 7, 2015 Да попитаме Валери ако искаш дали се бъркам, лично към него се обърнах когато стана тази случка и ако си спомняш в кандидатурата ти даде дмение което беше отрицателно за теб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
- mInImaL* Публикувано Ноември 8, 2015 Share Публикувано Ноември 8, 2015 0т мен имаш Да не съм имал пр0блем с теб Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest V.VaRBanoV Публикувано Ноември 8, 2015 Share Публикувано Ноември 8, 2015 Одобрен! Пиши на скайп да се разберем! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.