Jump to content

кандидат админ


outlawftw

Recommended Posts

Мисля, че времето ти и е малко трябва да поиграеш повече колкото до това, че можеш да отделяш до 10-12 часа силно ме съмнява да не забравяме и също така, че в дъст-а има предостатъчно админи това е от мен. Успех!

Link to comment
Share on other sites

Не съм сигурен имам ли все още право на глас , но  ако е така от мен имаш твърдо +ДА , не съм присъствал в случаи да си изпуснеш нервите , малко си раздразнителен но както казаха и за мен - всеки младеж е малко буен  , в началото беше малко конфликтен наистина , но държанието ти драстично се подобрява , по мое мнение , а за времето на игра нямам право да коментирам , едва месец имам . Успех :)

Link to comment
Share on other sites

Право на глас има всеки един потребител регистрирал се във форума стига мнението му да бъде обосновано, а не просто да каже "Аз съм ЗА !" или нещо от сорта.

 

Аз до сега несъм видял нещо лошо от въпросния играч, не ми е направил лошо впечатление, дори ако не се лъжа съм го виждал да прави забележка на обиждащи ( дано не ме лъже паметта ).

Link to comment
Share on other sites

Не съм виждал нещо нередно дори да избухва или да се дразни в игра, (поне в мое присъствие!) а точно обратното, когато съм влизал ме е поздравявал и не само мен, винаги прятелски настроен ми се вижда. Дори да, не те лъже памета  <love></hate>   намесвал се е да не обиждат...,  лично и аз съм го засичл и то неведнъж!

 

Да от мен имаш и дано да си следващия админ, че както един колега каза и аз така мисля, че станаха много! :)

 

Успех! ;)   

Link to comment
Share on other sites

 Благодаря за отзивите. Обаче това за нервенето не сам много сагласен, това защото "оффкам и пуфкам " след като ме убият е съвсем нормално или да кажа лъкер и т.н. нямам лоши мисли поздрави и отново благодаря за отзивите :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...