Techno Публикувано Отктомври 22, 2015 Share Публикувано Отктомври 22, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
o0 Публикувано Отктомври 22, 2015 Share Публикувано Отктомври 22, 2015 Епа така както го написа все едно ти си бил каръка на Лан Нямам наблюдения върху теб,(нека колегите да споделят), но там има нужда от админи, а 20 годишни отделящи 5-6 часа на ден са кът, така че по-скоро бих ти се доверил. От мен Да. ПП: Ако всичко е наред с държанието ти и тези 5-6 часа ще са наистина толкова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
- mInImaL* Публикувано Отктомври 22, 2015 Share Публикувано Отктомври 22, 2015 имам хубаво мнение за теб имаш ДА от мен!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
R.o.Y Публикувано Отктомври 23, 2015 Share Публикувано Отктомври 23, 2015 Да и от мен.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
В.Иванов Публикувано Отктомври 23, 2015 Share Публикувано Отктомври 23, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rembrandt Публикувано Отктомври 23, 2015 Share Публикувано Отктомври 23, 2015 Само на мен ли ми се струва, че една седмица е твърде кратко време за даване на права.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Techno Публикувано Отктомври 23, 2015 Author Share Публикувано Отктомври 23, 2015 Само на мен ли ми се струва, че една седмица е твърде кратко време за даване на права.... Всеки новак администратор получава минимални права в пробен период от 2 до 4 седмици за да се види дали умее да кара влака или не . Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteFo Публикувано Отктомври 23, 2015 Share Публикувано Отктомври 23, 2015 Тука няма пробен период и да караш влака, нямаш право на грешка в случея! Поне така мисля аз..., но някак си надъхан и уверен ми се струваш, да си админ какво те накара да си тук!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Techno Публикувано Отктомври 23, 2015 Author Share Публикувано Отктомври 23, 2015 Тука няма пробен период и да караш влака, нямаш право на грешка в случея! Поне така мисля аз..., но някак си надъхан и уверен ми се струваш, да си админ какво те накара да си тук!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteFo Публикувано Отктомври 23, 2015 Share Публикувано Отктомври 23, 2015 Много си прав..., че ме поценяваш и че не ме бива.... Не ти задавам сложен въпроси! На който не отговори, защо точно тук и за това краткото време в случея реши, да си админ или, че може да си админ и да си в екип.., това имах предвит! Доста трудни въпроси , можe би нещо не те бива.. Кефи ме сървъра винаги такива респавни съм играл. Колкото до времето в което може би ще съм админ ..никой не можe да го уточни ,всичко се случва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.