Jump to content

Правила за игра в сървърите!


V.VaRBanoV

Recommended Posts

Всеки един играч на cs1.BG е ДЛЪЖЕН да спазва всички долу-посочени правила, като при тяхно нарушение същият подлежи на санкция по преценка на администратор. Това са общите правила за игра, възможно е да намерите допълнителни такива в разделите на някои от сървърите ни.

 

1. Играенето с помощни средства (програми, скриптове и т.н.) е строго ЗАБРАНЕНО!!! - Наказанието е бан !

 

2. Забранено е псуването, умишленото заяждане и всякакви обиди между и към играчите! - При първо нарушение - предупреждение или гаг за няколко минути. При второ провинение - гаг за 10 минути. При трето: Бан за 2 часа! Докладваните нарушители във форума биват наказвани за 6 часа, независимо от значимостта на нарушението. || Ако играчът е заслужил, админът има право да го банне до 2 часа, без да предупреждава и гагва за 10 минути!

 

*Изрично се забранява влизането в спорове и конфликти с екипа ! Наказанието е по преценка на админа ! ( Това не значи,че може волно да се слагат глупави наказания )

 

3. Забранено е запушването на вратите, като стоите и пречите на играчите да минават! Наказанието е slap/kick/slay/ban 

 

4. Абсолютно забранено е да хвърляте нарочно флаш гранати пред отбора ви! Наказанието е slay/kick/ban 

 

5. Никове съдържащи цинизми, обиди и глупости са забранени. Наказанието е change nick/kick/ban 

 

6. Никове съдържащи линкове към други сайтове или ип адреси на други сървъри са забранени и подлежат на наказание. Наказанието е kick/ban 

 

7. Забранено е да се правите на админ, както и никове много доближаващи се до админски такива, също така е забранено да използвате имена от сорта на "Global admin" "Head admin"! Наказанието е change nick/kick/ban 

 

8. Съобщенията в чата от рода ( [= [$][.::Jedai Hack 2 by -=Ganchev*=-::.][$] =] [-=4l1v3=-] ) пуснати УЖ на шега, НЕ СЕ ТОЛЕРИРАТ!!! Наказанието е BAN по преценка на админа 

 

9. Забранен е спама с цел реклама на чужди сървъри/сайтове с изключение на сайтове, които са фрее за сваляне на музика и филми.Тъй като повечето от нас са пирати и всеки обича авантата ! Наказанието е BAN по преценка на админа 
 

10. Забранява се използването на програми като: "Skype", "Ventrilo" "ТeamSPeak" и други подобни на тях когато играете в два противоположни отбора, счита се че го правите с цел подсказване и се приема за измама (cheating) ! Наказанието е ПЕРМАНЕНТЕН БАН

 

11. Забранява се използването на: бъгове по картите [ качване върху играч за преминаване през стена/ качване върху карта] Наказанието е slay/kick/ban 

 

12. Забранена е злoупотребата с: "Team Radio Message" ! Наказанието е gag/slay/kick/ban

 

13.Забранено е писането с CAPS LOCK! Смята се за повишаване на тон!Наказанието е slay/kick

 

14.Забранено е чупенето на кашони в зомби сървъра!Наказанието е slay

 

15.Забранено е пускането на Free (капаните) във DeathRun сървъра! Наказанието е slay,slap!

 

16. Забранено е да дразните с "Team Message" от рода "affirmative" "go go go" и да ги пишете непрестанно, без спиране! Счита се за флууд! Наказанието е Gag/Kick!

 

17.Напълно се забранява умишлената смяна на никове, с цел правене на ранг по което и да е време на деня. Хванатите в нарушение получават бан за седмица. При следващо нарушение след бан за месец, и перманентен бан!

 

18. Забранява се влизането в сървъра с битове по-различни от 32, неспазването се третира като измама/cheating и се наказва с бан.

 

19.Забранява се бъгването на оръжията в AIM TOURS MAP наказанието е slay,ban за от 2 до 24 часа!

 

20. Забранява се "Quit" бъга- този бъг представлява следното, малко преди играчът да бъде убит той ползва бинд копче за "quit" командата и това не му позволява да умре.  Наказанието е ban за от 2 до 24 часа!

 

21. Забранява се умишлената кражба на никове във всички сървъри  - Наказанието е бан по преценка на админа...

 

22. Забранява се бъгването по какъвто и да било  начин   расите и менюто с оръжията в WARCRAFT 16lv save XP сървъра.

 

23. ПРИ КОИ СЛУЧАИ НЕ МОЖЕ ДА СЕ СТОИ СПЕКТАТОР:

-

Забранява се стоенето в спектаторска позиция: При пълен сървър !

Забранява се стоенето в спектаторска позиция: При наличието на Админ в сървъра !

 

ПРИ КОИ СЛУЧАИ МОЖЕ ДА СЕ СТОИ В СПЕКТАТОР:

-

Имате право да излезете в спектатор само, когато: Има най-малко 6 свободни места !

Имате право да излезете в спектатор само, когато: Решите, че някой играе с непозволени средства, искате да му направите демо и съответно да пуснете доклада/демото в темата за оплаквания !

Имате право да излезете в спектатор само: Ако попитате, и ви се даде разрешение от Админ, като го уведомите с каква цел излизате в спектаторска позиция !

При нарушение на някои от правилата в точка 23, Админа има право да наказва с kick/ban ! Ако наказанието е ban, Админа е длъжен да запази демото си и го предоставя на Главен Админ !

 Екипът на cs1.BG запазва правото си да променя правилата по всяко едно време ! 

Приятна игра в сървърите ни !!!

Edited by Hell
Корекция по точка -23
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...