Motikarq Публикувано Отктомври 4, 2015 Share Публикувано Отктомври 4, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteFo Публикувано Отктомври 4, 2015 Share Публикувано Отктомври 4, 2015 От скоро те засичам и от това което съм видял имаш добра игра и добро поведение, но все пак е от скоро и мисля,че трябва да поиграеш още време и да се опознаем като хората преди да ти дам, положителен вот и да си част от екипа! Неутрален! Link to comment Share on other sites More sharing options...
o0 Публикувано Отктомври 4, 2015 Share Публикувано Отктомври 4, 2015 Твърдо Не, такива нервни хорица нямат място в екипа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
life Публикувано Отктомври 4, 2015 Share Публикувано Отктомври 4, 2015 Не, имаш и от мен, о0 е посочил причината Link to comment Share on other sites More sharing options...
В.Иванов Публикувано Отктомври 4, 2015 Share Публикувано Отктомври 4, 2015 Твърдо Не, такива нервни хорица нямат място в екипа. на същото мнение съм ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Motikarq Публикувано Отктомври 5, 2015 Author Share Публикувано Отктомври 5, 2015 о0 кога съм комуникирал със теб чак пък и нервен ? Момчета няма проблем няма да бъда част от екипа ви но спрете да лъжете Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaLaSteF Публикувано Отктомври 5, 2015 Share Публикувано Отктомври 5, 2015 Пускаш една кандидатура за два сървъра?Бих ти дал за, ако беше пуснал само за дъст2, но в масива имаш само 100 изиграни минути.От мен Против Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rembrandt Публикувано Отктомври 5, 2015 Share Публикувано Отктомври 5, 2015 От мен пък имаш ДА, успех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Motikarq Публикувано Отктомври 9, 2015 Author Share Публикувано Отктомври 9, 2015 Благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o0 Публикувано Отктомври 9, 2015 Share Публикувано Отктомври 9, 2015 Ами само един път си комуникирал с мен в гг, и то по-скоро едностранно. Обясняваше ми какво ще ми направиш с родата, тъй като съм хакер. ПП: Няма смисъл от повече коментари, снимките не ти ги пазя, но само не ме изкарвай лъжец. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.