Jump to content


Guest V.VaRBanoV

Recommended Posts

Здравейте! Пускам тема също за проблема с форума който като цяло сме една шепа хора от едно време,и тук там,някое временно попълнение,а това не е никак добре! Надявах се,известно време да потръгнат нещата,но уви нищо не се получава! Писах в една тема в цс-бг,че се набират хора,но дребосъците явно не им се занимава,или просто незнам и аз къде е причината! Винаги съм се чудил нови вериги по на месец и хоп форума им се развива с такива темпове,за кратко време,че ние сме много зле,много ме е яд,За  това чакам да вие какво ще предложите и ще направите,а не да стоим всички с кръстени ръце и да се кефим,че един сървър има хора и до там...ГАДНА КАРТ

Link to comment
Share on other sites

Другите вериги има доста хора които се занимават с фотошоп и програмиране, както и pawn... Помага се на хората и се коментира и създават нови неща. Така си го обяснявам аз, но е тежко да се намерят такива хора.

Link to comment
Share on other sites

Еми да ама таз една шепа хора, ако вземем да си комуникираме чрез форума, а не в скайп и прочие ще предразположим още доста от временните попълнения.

ПП:От една страна е добре, че повечето се знаем, но от друга е много трудно някой да се внедри особено пък за някой подрастващ с големи амбиции.

Link to comment
Share on other sites

Развиват се бързо,защото там започват с малък брой сървъри,смисъл започват с 2 развиват ги и пускат 1 и след това още 1 и така на татък,а ние сме с много сървъри (лошо няма) но само 2-3 сървъра влизат хора редовно ... Но за всичко си има време  :) 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...