xxjase Публикувано Септември 30, 2015 Share Публикувано Септември 30, 2015 Здравейте. Бих желал малко помощ относно резолюцията на CS. Направо не се играе с такова нещо. Ще приложа малко снимки да видите. С такъв мерник не знам как бихте играли вие. Видео картата ми е GeForce 840M 2gb. Оптималната резолюцията на лаптопа ми е 1920х1080. Моля помогнете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxjase Публикувано Септември 30, 2015 Author Share Публикувано Септември 30, 2015 Същата е по подразбиране 1920х1080. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest V.VaRBanoV Публикувано Септември 30, 2015 Share Публикувано Септември 30, 2015 От настройките си оправи мерника да ти е на малък, където ти е формата за вписане на ника в игра и напиши това в конзолата cl_dynamiccrosshair 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Insanity Публикувано Ноември 11, 2015 Share Публикувано Ноември 11, 2015 При Opengl е винаги така аз примерно си играя на D3D или SOFTWARE. Ако пък не ти дава да играеш на тези си преинстални драйверите за видеото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.