Jump to content

Дали е редно това...! Malzahar?


SteFo

Recommended Posts

Ох, досега в чата изясних тази тема сега пак същото трябва да пиша.

Първото,което е чата когато влязох не съм го следял, не съм видял, че пишете къде се играе и т.н. ,защото чух,че имаше някой на Х. След това вече ми писахте, че се играе само ярд и ст и така и започнах да играя. Все пак преди това ходехте с бомбата до Б, но стана оффтопик.

На момчето, което баннах му писах да е тих на теам чат, защото подсказваше къде съм и постоянно ходеше пред мене да ми пречи, което ти с твоето демо не можеш да покажеш. Също така познавам дадения играч с останалите му никове, като той обижда и след това веднага left-ва. Мисля, че ако беше малко по-разумен щеше да не пише винаги "смешник, тъпак" и накрая да ми пише "тихо минет", след като видя,че съм с админския си ник, а той ме знае,че съм админ. Другото, което е в сървърите не пише, че се играя ЕД

Link to comment
Share on other sites

Не разбирам какво нередно има в това, че те попитах най-добронамерено без да добавям епитети от моя страна "кой бе". Не знам какво разбираш под "бе" и какво толкова наблягаш на въпросното "бе", но никога не съм чувал това е обидно или признак на "надуто" държание... Другото, което е за бана, баннах 1 играч и гагнах 2-3-ма, ти ме питаш само "банна ли го"? Еми ходи разбери за кого става дума дали съм баннал?

Link to comment
Share on other sites

Нека приключим темата. Въпроса ми беше, че по редно като по разумен да беше казал: ей нямаш право да казваш кой къде да играе, с какво оръжие и да се придържат към играта и правилата и кое е редно и не. А не да седиш анонимен и нарочно да ги изнервяш като те ти пишат а ти мълчиш и направо тоя бан оня гаг и голямата работа направи... Мисълта ми е, да се опиташ да ги вразумиш и да запазиш обладание като админ и да запазиш хората в играта.

Това мисля, че е по редно и по разумно да беше направил!

Нека се заключи темата демо няма да качвам.

Link to comment
Share on other sites

Пак гледам същата история като едно време,мислех да не коментирам, но е кофти отстрани как един път неможа всичко да е точно между админи и играчи и всичко да е като доброто старо време,няма разбирателство и това е,за това няма и да има хора в сървърите...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...