Jump to content

Re: Кандидат за администратор


-dRanGensaNg-*KTM

Recommended Posts

Аз нямам никакво впечатление от теб, поради простата причина ,че не съм те срещал (нямам спомен да съм забелязал играч с такова име), но можеш ли да кажеш други никнеймове,ако има такива, с които си се подвизавал в сървърите освен горе посочения?

Link to comment
Share on other sites

Дай си никнеймовете тук. Какви лични съобщения те гонят нали трябва и другите администратори които трябва да вземат решение за кандидатурата ти да видят важните неща като това. Мисли малко и не спами така по кандидатурата когато имат въпрос към теб отговаряш и това е не е нужно да пишеш за един въпрос по няколко мнения.

Link to comment
Share on other sites

Отхвърлен.

Офтопик:
1. Пробвай отново след 1,2 месеца, но този път си измисли или избери никнейм и започни да играеш с него, а не ги сменяй през 20 минути, за да може администратори да знаят кой си и да могат да следят активността ти!

2. При следващата кандидатура вложи малко старание тази кандидатура изглежда все едно е писана и оформяна от 10 годишно дете, което за първи път слага ръце върху клавиатура!

3. Постарай се да си активен в форума и да се запознаеш с правилата, защото виждам, че просто не си запознат с тях налагаше много от мненията ти поне 99% процента от тях да оправям лично. Постарай се и държанието ти и активността ти в сървърите да е на ниво! Хубаво е в следващата ти кандидатура ( ако има такава ) да споделиш и линк към геймтракер, за да видим времето, което си отделил за сървъра за който кандидатстваш понеже не може да ти се има вяра поне аз след всичко прочетено и видяно до сега нямам.

4. Успех следващия път и ако желаеш да си част от екипа е хубаво да се вслушаш в съветите ми!

Поздрави, Абсент.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...