Jump to content


jay

Recommended Posts

Така,почвам от 3-та точка.

На първо място са годините - минимум 15 навършени години за да може що годе да се разбираме като хората...няма как да си на 20 и да мислиш като на 10 нали?

"Били ли сте администратор досега? Къде и за колко време?"

този въпрос съществува като информация дали въпросния играч е запознат със администраторството независимо къде е играл.(рано или късно излиза наяве).

"Познавате ли AMX-командите?"

дори даден одобрен админ който не е запознат със АМХ командите,всеки от екипа е длъжен да помогне на колегата си.(все пак и ние сме минали от тоя път...!)

"С какъв псевдоним играете?"

ние няма от къде да знаем кой със какъв псевдоним иска да играе логично е! (въпрос на избор),а за админите не е важно да е силен или слаб,а трябва да е за пример пред другите потребители.

За сървъра Deathrun!

Просто във тази верига никога няма да има копие от други вериги или сървъри!

Zombie сървъра!

този сървър е класиката на зомбитата,едва ли има в България такъв оцелял сървър,а за напред можем да пуснем Zombie Plague сървър където да е супер зомбиращо! :)

Лека Вечер!

Link to comment
Share on other sites

Жалко.

Знам, че ви мъчи носталгия по отминалите времена, но старите кучета вече ги няма...

Време е да се водим по новите, макар и малко детински правила, за да успеем! superman2

Link to comment
Share on other sites

Аз съм на пълно против да се извърши и каквато и да е промяна във някой от сървърите ( особено във Зомбито ) втори Зомби сървър като този във България няма...а и лично на мен ми е омръзнало от тези зомби сървъри който само улесняват играта с най-различни глупости като ( jetpack , madness , inf. bomb, knife blink...и още други )..това е класически зомби сървър и именно това го прави по специален от всички останали ! :)

Link to comment
Share on other sites

Стабилни доводи даваш,интересна личност си как па баш се хвана за годините и расова дискриминация бе то т'ва нищо общо нема......Т'ва,че не искат различни хора само да "мътят водата" си е тяхна работа,ма нее като да не искат цигани ,негри ,турци sarcastic rofll

Link to comment
Share on other sites

Според признака, по който се дискриминират хората, се назовават различни видове дискриминация — пр. религиозна, етническа, расова, полова, сексуална, възрастова в някой случай и т.н. read

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...