V.VaRBanoV Публикувано Юни 20, 2015 Share Публикувано Юни 20, 2015 Информация за клиента Удобства: Стабилна работа на Windows XP / Vista / 7 / 8 / 8.1 - Не е тестван - Включени ботове - Предпоследният engine (1.1.2.6 build 4554) - 100% изчистени rip файлове от Steam - Работещ сървър браузър с Интернет, Любими сървъри и LAN - Възможност за игра Интернет и LAN - Защита от slowhacking към редирекване към други сървъри! - Защита от slowhacking на главното меню като стартирате играта! - HLTV е включено и работи! Особености на клиента: - Променена начална страница стил Cоunter-Strike Online + Обновена тема (GUI) - Сменени са всички звуци като в Cоunter-Strike Online (CSO) - Сменени са моделите на играчите изглеждат както в Cоunter-Strike Online (CSO) - Сменен е модела на ножа. - Сменени са моделите на гранатите. - Сменен е модела на бомбата. - Сменени са HUD менютата в игра! - Обновено Command menu в игра с доста глезотийки! (H) Бутон - Сменен е модела на радара. - Добавени са HD Sprites както и HD модели на повечето оръжия Линк за сваляне --> https://drive.google.com/file/d/0ByNK4fTlgpOQN1pObEJwQ0ZXZms/view Цитат Link to comment Share on other sites More sharing options...
V.VaRBanoV Публикувано Юли 6, 2015 Author Share Публикувано Юли 6, 2015 Темата е обновена! Цитат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hell Публикувано Юли 6, 2015 Share Публикувано Юли 6, 2015 Яжте crazy Тествах го малко и всичко върви при мен перфектно. Хайде и останалите да теглят и тестват.. ако открият некъв проблем да пишат в темата. 1 Цитат Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLOODRΔIN Публикувано Юли 6, 2015 Share Публикувано Юли 6, 2015 Тествах едита. Единствения бъг беше.. ох, кого заблуждавам късмет пожелавам на тези които търсят бъговете му! Едита е перфектен! Готини модели на играчите и оръжията! Всичко е в изправност! Цитат Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeautifulMess c(: Публикувано Юли 7, 2015 Share Публикувано Юли 7, 2015 Здравейте, отново ми излиза същият проблем, както при миналата версия, когато го сваля всичко е ок, но тръгна ли да го инсталирам ми изписва следното нещо - The setup files are corrupted. Please obtein a new copy of the program. С Windows XP съм, от Мозила го свалих, ако някой знае какъв може да е проблема да драсне едно ЛС или тук. Цитат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legendary Публикувано Юли 7, 2015 Share Публикувано Юли 7, 2015 Ако си с Аваст антивирусна,може да пробваш да я спреш и тогава да го изтеглиш и инсталираш.При мен след тегленето инсталационния файл го показваше като обикновен,изтрих го спрях Аваста и го свалих на ново,след това инстал и се получи.Дано съм помогнал,Поздрави ! Цитат Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeautifulMess c(: Публикувано Юли 7, 2015 Share Публикувано Юли 7, 2015 Цитат Link to comment Share on other sites More sharing options...
mario Публикувано Август 22, 2016 Share Публикувано Август 22, 2016 Цитат Link to comment Share on other sites More sharing options...
DecTpykTo Публикувано Септември 11, 2016 Share Публикувано Септември 11, 2016 Две забележки имам само... Всичко е много добро - спор няма но: От флашката.. Така пищи, че на 30-тата минута ми докара главоболие... Това е малко прекалено, а и на другите версии този звук е премахнат и само те флашва ( което те ощетява ако си на тази, а не на другите ) и другият проблем са терористите - готини скинове но просто трудно ги отличавам, някои дори са в син цвят и можеш лесно да се заблудиш... Та това са ми критиките.. На този етап, няма да ползвам тази версия - заболя ме главата и си изкьоравих очите да ги различавам кой какъв е... 1 Цитат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane Doe Публикувано Отктомври 2, 2016 Share Публикувано Отктомври 2, 2016 On 9/11/2016 at 16:48, DecTpykTo said: Две забележки имам само... Всичко е много добро - спор няма но: От флашката.. Така пищи, че на 30-тата минута ми докара главоболие... Това е малко прекалено, а и на другите версии този звук е премахнат и само те флашва ( което те ощетява ако си на тази, а не на другите ) и другият проблем са терористите - готини скинове но просто трудно ги отличавам, някои дори са в син цвят и можеш лесно да се заблудиш... Та това са ми критиките.. На този етап, няма да ползвам тази версия - заболя ме главата и си изкьоравих очите да ги различавам кой какъв е... Приятелю, просто си смени звука на флашката и скиновете , които не ти харесват. Аз ползвам скиновете за оръжията на CSO от много време, защото ми харесват най-много от всички други възможни. Освен това ми писна от косматите ръце на cs 1.6. Само трябва да внимавам да не си счупя нокатя , докато зареждам авепето Цитат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts