- Law Публикувано Юни 20, 2014 Share Публикувано Юни 20, 2014 Това ще е темата, в която ще можете да се оплачете от даден админ или да получите информация защо сте били баннати или гагнати! Задължително с оплакването трябва да имате снимка или демо, иначе оплакването се счита за невалидно! Снимките можете да ги качвате тук Демотата тук Задължително с оплакването трябва да имате снимки или демота, иначе се счита за невалидно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO Публикувано Септември 26, 2014 Share Публикувано Септември 26, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hell Публикувано Отктомври 2, 2014 Share Публикувано Отктомври 2, 2014 http://dox.bg/files/dw?a=621bf5f06bтва е редовен номер или го гледат и не знаят дали е хак.Прекрасен колектив от админи,няма нищо общо с релоад,да ти мине мерака да играеш..Без слушалки се разбират... Хммм aBy aBy...редиш издънка след издънка !!! Ето ти някой от издънките които веднага ми изплуват от спомените: 1. Кикваш админ, който е в спектатор позиция. 2. slay/slap без абсолютно никаква причина. 3. gag слагаш за дребни цинизми а, огромни псувни пропускаш !!! btw ти трябва да си слагаш автогаг и на тебе, 2 пъти те виждам да ползваш думата / bahti / която не е присъща за админ и то написана в общия чат. На това / bahti / добавяме едно "Е" отпред и всичко става ОК. Никой админ в общия чат не трябва да "лафи" като каруцар !!! 4. Годините ти са 13, а не както си излъгал 15 когато си искал админство !!! Лъжата тук, не приляга на който и да е, за каквото и да е. Лъжата се наказва, и понеже си админ, ще ти се обърне по-специално внимание и за теб ще е по-сурово наказанието. -Тези изводи набрах само за 2 дни, а ти си тук много повече от 2 дни..... само ти си знаеш през останалите дни какви бели си правил, за които не знаем. 5.Днес прерових цялата банлиста на сървъра, и защо от 22 страници няма нито един бан сложен от теб при условие, че всеки ден има хакери и то прекалено много. Как пък един не можа да набараш Т Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest V.VaRBanoV Публикувано Ноември 3, 2014 Share Публикувано Ноември 3, 2014 Ще се опитам възможно най-лаконично да опиша какво се случи днес, просто защото се колебая дали въобще ще има смисъл...имайки предвид, че няколко админа участваха в ситуацията и явно аз съм кривия накрая. А и не съм тръгнал да го взимам на сериозно. На 23 съм и си имам по-важни проблеми. Но така или иначе отделих една минута да се регна, ще отделя още една да напиша няколко изречения. Основния проблем идва от тук-имам ли право да си сменя ника? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest V.VaRBanoV Публикувано Ноември 5, 2014 Share Публикувано Ноември 5, 2014 Аз да вметна само нещо . Да та питам гагван ли си ?? гагнаха ме след като поисках обяснение, но не това е причината да пиша тук, не ми е проблем гага Дори и да не си гагнат някой път гаг-а се бъгва и ти сменя името постоянно,но това вече е минало защото проблема е оправен! Надявам се да няма дразги с хората от сървъра за-напред и теглим чертата и започваме на нова страница! Ако си съгласен ? Ако ли не жив и здрав да си.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest FreedoM Публикувано Ноември 28, 2014 Share Публикувано Ноември 28, 2014 Значи няма да се спирам към конкретни админи, те си знаят. Разбирам че са ви дадени някакви права и искате да ги пробвате(за някои нови админи) ама не ми пречете да играя. Пазете си за хакери, пазете си чата чист ама да ме слапвате в базата докато имам 40 секунди и повече си е пречене. Хубав или лош стил на игра това е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sydow Публикувано Декември 1, 2014 Share Публикувано Декември 1, 2014 Не знам кой и как се определят админите в сървъра, но разбират от цс колкото аз от политика. Бях баннат от админ "been banned this server!" с посочена причина wallhack, ник Hegk0B, но немога да разбера как определят с две минути наблюдение..Ще кача демото, да го разгледа и той, защото това с wallhack-a хич не ми харесва и не съм съгласен с така да го нарека, глупавия бан който ми постави. Ако прецените го махнете бана, за мен не е толкова важно, но тия админи дето не разбират поне не им давайте права да се правят на велики. Благодаря. http://dox.bg/files/dw?a=e4280a34db http://prikachi.com/images.php?images/723/7756723u.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
o0 Публикувано Декември 2, 2014 Share Публикувано Декември 2, 2014 Няма уалл хак, бана е свален! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hell Публикувано Април 27, 2015 Share Публикувано Април 27, 2015 Сега знам че не ме харесвате ама стига вече.... http://dox.bg/files/dw?a=ebd4712c4fАз кажа нещо- "внимавай перма бан". Вие ме дразните без причина-"40 минути гаг ей така щото нз". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest FreedoM Публикувано Април 30, 2015 Share Публикувано Април 30, 2015 Значи вече три дена нарочно си мълча в сървъра и се опитвам да не чакам толкова колкото обикновено, защото горе се изписаха какви ли не простотии за мен. Без абсолютно да предизвиквам никого отново заяждания, псувни, слапване и си остават безнаказани... http://dox.bg/files/dw?a=d17f256741 ( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.