Jump to content

Оплаквания от админите!


- Law

Recommended Posts

Това ще е темата, в която ще можете да се оплачете от даден админ или да получите информация защо сте били баннати или гагнати!

Задължително с оплакването трябва да имате снимка или демо, иначе оплакването се счита за невалидно!

Снимките можете да ги качвате тук

Демотата тук

Задължително с оплакването трябва да имате снимки или демота, иначе се счита за невалидно!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
http://dox.bg/files/dw?a=621bf5f06b

тва е редовен номер или го гледат и не знаят дали е хак.Прекрасен колектив от админи,няма нищо общо с релоад,да ти мине мерака да играеш..Без слушалки се разбират...

Хммм aBy aBy...редиш издънка след издънка !!!

Ето ти някой от издънките които веднага ми изплуват от спомените:

1. Кикваш админ, който е в спектатор позиция.

2. slay/slap без абсолютно никаква причина.

3. gag слагаш за дребни цинизми а, огромни псувни пропускаш !!! btw ти трябва да си слагаш автогаг и на тебе, 2 пъти те виждам да ползваш думата / bahti / която не е присъща за админ и то написана в общия чат. На това / bahti / добавяме едно "Е" отпред и всичко става ОК. Никой админ в общия чат не трябва да "лафи" като каруцар !!!

4. Годините ти са 13, а не както си излъгал 15 когато си искал админство !!! Лъжата тук, не приляга на който и да е, за каквото и да е. Лъжата се наказва, и понеже си админ, ще ти се обърне по-специално внимание и за теб ще е по-сурово наказанието.

-Тези изводи набрах само за 2 дни, а ти си тук много повече от 2 дни..... само ти си знаеш през останалите дни какви бели си правил, за които не знаем.

5.Днес прерових цялата банлиста на сървъра, и защо от 22 страници няма нито един бан сложен от теб при условие, че всеки ден има хакери и то прекалено много. Как пък един не можа да набараш Т

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Ще се опитам възможно най-лаконично да опиша какво се случи днес, просто защото се колебая дали въобще ще има смисъл...имайки предвид, че няколко админа участваха в ситуацията и явно аз съм кривия накрая.

А и не съм тръгнал да го взимам на сериозно. На 23 съм и си имам по-важни проблеми.

Но така или иначе отделих една минута да се регна, ще отделя още една да напиша няколко изречения.

Основния проблем идва от тук-имам ли право да си сменя ника?

Link to comment
Share on other sites

Аз да вметна само нещо . Да та питам гагван ли си ??

гагнаха ме след като поисках обяснение, но не това е причината да пиша тук, не ми е проблем гага

Дори и да не си гагнат някой път гаг-а се бъгва и ти сменя името постоянно,но това вече е минало защото проблема е оправен! Надявам се да няма дразги с хората от сървъра за-напред и теглим чертата и започваме на нова страница! Ако си съгласен ? Ако ли не жив и здрав да си.... :P

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Значи няма да се спирам към конкретни админи, те си знаят. Разбирам че са ви дадени някакви права и искате да ги пробвате(за някои нови админи) ама не ми пречете да играя. Пазете си за хакери, пазете си чата чист ама да ме слапвате в базата докато имам 40 секунди и повече си е пречене. Хубав или лош стил на игра това е.

Link to comment
Share on other sites

Не знам кой и как се определят админите в сървъра, но разбират от цс колкото аз от политика. Бях баннат от админ "been banned this server!" с посочена причина wallhack, ник Hegk0B, но немога да разбера как определят с две минути наблюдение..Ще кача демото, да го разгледа и той, защото това с wallhack-a хич не ми харесва и не съм съгласен с така да го нарека, глупавия бан който ми постави. Ако прецените го махнете бана, за мен не е толкова важно, но тия админи дето не разбират поне не им давайте права да се правят на велики. Благодаря.

http://dox.bg/files/dw?a=e4280a34db

http://prikachi.com/images.php?images/723/7756723u.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Значи вече три дена нарочно си мълча в сървъра и се опитвам да не чакам толкова колкото обикновено, защото горе се изписаха какви ли не простотии за мен. Без абсолютно да предизвиквам никого отново заяждания, псувни, слапване и си остават безнаказани...

http://dox.bg/files/dw?a=d17f256741 (

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...