glutkavuzduh Публикувано Септември 13, 2021 Share Публикувано Септември 13, 2021 Хилоу! Не знам дали при повечето от Вас бъгва, но при мен системно xp-то ми се рестартира бях Veteran 3-4 ако не се лъжа. После ме върна Rokie, стигнах Rokie 5 пак ме върна Rokie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Star Публикувано Септември 13, 2021 Share Публикувано Септември 13, 2021 Бъгва системата понякога (не си първия случай). Можеш да пишеш на VarbanoV на лично. Link to comment Share on other sites More sharing options...
V.VaRBanoV Публикувано Септември 13, 2021 Share Публикувано Септември 13, 2021 преди 11 часа, glutkavuzduh said: Хилоу! Не знам дали при повечето от Вас бъгва, но при мен системно xp-то ми се рестартира бях Veteran 3-4 ако не се лъжа. После ме върна Rokie, стигнах Rokie 5 пак ме върна Rokie. Здравей! Разговаряхме по-рано днес във игра мисля,че се разбрахме преди 2 часа, Star said: Бъгва системата понякога (не си първия случай). Можеш да пишеш на VarbanoV на лично. За съжаление е така,но важното е,че разрешихме проблема! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts