Jump to content

Оплакване от admin - Ken Ollers


nPoBoKaTuBeH

Recommended Posts

  1. Име на админа - "Ken Ollers"
  2. IP и SteamID на админа ( някои админи имат правата си на IP или SteamID ) -
  3. Причина поради която се оплаквате ( обяснете на кратко ситуацията ) - Незаслужен gag.
  4. Доказателства с които да потвърдите думите си ( Demo / снимки ) - [GagSystem] You are gagged! Your gag expires in 6 Days 22 Hours 51 Minutes 56 Seconds
    [GagSystem] Gagged by Ken Ollers. Gagged nickname: nPoBoKaTuBeH. Gag reason: prekali
  5. В кой сървър се е развила случката - Dust2 Arena #2

Време - 24.04.2021 - 00:20 

Ако Ken Ollers чете това, искам да го попитам следното - С какво прекалих?

Не съм обиждал никой и не смятам, че съм нарушил правилата на сървъра. Ако gag-ове се слагат на база настроения и без реална причина, то би било много жалко....

 

  • Объркан 1
Link to comment
Share on other sites

О,боже... Що за глупост е това? Провокативния е един от най-кротките играчи в сървъра и никога не е казал една лоша дума за някой, камо ли да тръгне да обижда.

Писнало ми е от своеволията на админи,които си мислят,че след като са получили права са хванали... 

Нека админа си понесе последствията, а не както всеки път случая да се потулва и да се минава между капките!

Link to comment
Share on other sites

Без демо нищо неможе да се докаже. Ти не си проблемен играч и трябва с нещо доста да си ядосал Кена,за да те гагне за 6 дена. Обясни защо те е гагнал,все пак трябва да има някаква причина?

Link to comment
Share on other sites

@FaLkeN - В интерес на инстината аз също не разбрах защо ме гаг-на. Единственият ми коментар от началото на играта беше, че някой коментираше за определен играч, че е с хак, а аз точно в този момент го гледах и не ми стори подозрителен. Писах, че според мен не е и след това получих гаг....... Абсолютен no sense....

@FaLkeN - За жалост нямам demo от снощи, поради някаква причина - не знам каква. Видях, че имам от предната вечер, явно нещо не се е записало.

Ако изразяването на лично мнение (което не е нападателно и/или обидно към другиго) е против правилата на сървъра, то това не е моето място. Причина за поста ми тук е да дам гласност на такъв тип отношение. Живота ми не се върти около CS и влизам в тези сървъри с цел да се позабавлявам, а не обратното. 

Една препоръка към всички админи - Когато някой бъде гагнат/баннат, нека в описанието на причината за това действие да бъде повече от една дума.

 

P.S. Ако все пак на някой му се занимава може да провери Chat Logs на сървъра (ако има такива) - Dust2 Arena #2. Време от 00:01 на 24.04.2021 до 00:30 на 24.04.2021. 

Edited by nPoBoKaTuBeH
P.S.
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...