Shady Публикувано Февруари 9, 2015 Share Публикувано Февруари 9, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hell Публикувано Февруари 10, 2015 Share Публикувано Февруари 10, 2015 Напиши и другите "различни" никове за да ни ориентираш по-добре, може да ти е от полза Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shady Публикувано Февруари 10, 2015 Author Share Публикувано Февруари 10, 2015 Lyubo Shady, Shady, I LOVE MARIYA!, Shady activaye your mommy, [White Storms] Sparky, Rocky's student Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hell Публикувано Февруари 10, 2015 Share Публикувано Февруари 10, 2015 Lyubo Shady, Shady, I LOVE MARIYA!, Shady activaye your mommy, [White Storms] Sparky, Rocky's student Мерси. Знаеш процедурата...ще се наложи да почакаме мнения итн. Моето мнение е: Неутрален П.П. Търпение и успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shady Публикувано Февруари 10, 2015 Author Share Публикувано Февруари 10, 2015 Благодаря ти! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TDI 8 Публикувано Февруари 10, 2015 Share Публикувано Февруари 10, 2015 Засичал съм те единствено с ник I LOVE MARIYA и днес със Shady , според мен ти трябва време и поработи във форума. Успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shady Публикувано Февруари 11, 2015 Author Share Публикувано Февруари 11, 2015 В AWP-то съм играл с другите. Мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Frenzy Публикувано Февруари 11, 2015 Share Публикувано Февруари 11, 2015 Здравей и от мен Засичам те доста често в Дъста с някой от никовете който си изброил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shady Публикувано Февруари 11, 2015 Author Share Публикувано Февруари 11, 2015 Благодаря ти! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denislav Публикувано Февруари 13, 2015 Share Публикувано Февруари 13, 2015 Добре, ще изкажа едно маааааалко по-дълго мнение. От гледна точка на активност ОК. Обаче доста ти порасна работата в един клас сме каза ми едно момче, че си разправял, че аз съм бил СМС админ и сега като те одобрат тебе ше си ме бил банвал, ще банваш всичко наред. Окей не ми пречи на мене Неутрален... ПС. Успех smile24 Не от мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.