insanity75 Публикувано Март 6, 2021 Share Публикувано Март 6, 2021 Тук ще качвам редки и класически карти, за които повечето играчи може и да не знаят. /Изрази от сорта на "Какво ѝ е класическото на тая карта, щом аз не я знам?" няма смисъл да коментирам/е. / Няма как да не започна с една много специална карта, доста играна "едно време" в компютърните зали, а именно - /// "CS_MANSION" *** Една от първите карти, правени за Counter-Strike 1.6, появила се за пръв път в Beta 1.0 версията на играта през 1999г. Добра карта за 5vs5 сървъри. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Друга интересна карта, за която може би не знаете е: /// "CS_5STAR" *** Поредна класика от "едно време", позната още като "хотела" сред някои стари играчи. Пусната в интернет пространството на 3-ти август 1999г. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Следващата карта, за която искам да споделя е: /// "DE_XMAS" *** Не толкова стара карта, но пък доста популярна в руските сървъри преди време. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Цитат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orhideq-ivanova Публикувано Март 6, 2021 Share Публикувано Март 6, 2021 здравей ! лично за мен класическите карти от едно време са от counter-strike 1.5 assault , italy , italy 2 , estate , aztec , dust , detmatch , iceword и така горе долу тези може би съм пропуснала някоя , когато имаше "матрицата" ако някой ги знаят играех ме много "assault - aztec" 2 Цитат Link to comment Share on other sites More sharing options...
insanity75 Публикувано Март 6, 2021 Author Share Публикувано Март 6, 2021 Преди 5 минути, Orhideq-ivanova said: здравей ! лично за мен класическите карти от едно време са от counter-strike 1.5 assault , italy , italy 2 , estate , aztec , dust , detmatch , iceword и така горе долу тези може би съм пропуснала някоя , когато имаше "матрицата" ако някой ги знаят играех ме много "assault - aztec" Здравей, те тези карти дето ти ги изброи са ясни, утвърдени класики с времето хаха, затова не съм ги споменал. Цитат Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaLkeN Публикувано Март 6, 2021 Share Публикувано Март 6, 2021 По класическа карта от тази Няма. Едно време беше друго.. 1 Цитат Link to comment Share on other sites More sharing options...
insanity75 Публикувано Март 7, 2021 Author Share Публикувано Март 7, 2021 Още 2 карти към списъка: 1. /// "FY_SPONGEBOB" Доста класическа, забавна и вече старичка карта, доста популярна във fy_ сървърите преди. 2. /// "DE_747" Вдъхновена от друга класика - cs_747. Доста рядка, почти не се вижда вече из сървърите. Подходяща и за игра с ботове. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 1 Цитат Link to comment Share on other sites More sharing options...
insanity75 Публикувано Март 9, 2021 Author Share Публикувано Март 9, 2021 /// *** "CS_ALPIN" Доста спомени имам на тая карта. Големичка е доста, перфектна за игра с ботове. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Цитат Link to comment Share on other sites More sharing options...
RuthlesSs. Публикувано Март 12, 2021 Share Публикувано Март 12, 2021 мен мн ме радваха следните: - de_survivor - cs_747 - cs_deathmatch Цитат Link to comment Share on other sites More sharing options...
insanity75 Публикувано Март 12, 2021 Author Share Публикувано Март 12, 2021 Преди 14 минути, RuthlesSs. said: мен мн ме радваха следните: - de_survivor - cs_747 - cs_deathmatch survivor е бруталната карта Цитат Link to comment Share on other sites More sharing options...
bless Публикувано Март 13, 2021 Share Публикувано Март 13, 2021 jeepathon2k 1 Цитат Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaLkeN Публикувано Март 13, 2021 Share Публикувано Март 13, 2021 Преди като бях малък,много играх hns_floppytown. https://www.vbox7.com/play:70c96a30 1 1 Цитат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts