Jump to content

KaMeLiQ_30


Molon Labe

Recommended Posts

Толерирате такова поведение !?  Какво демо желаете ? Пишете на въпросният админ , защо ме е гагнал ! Никого не съм обидил с написана или изговорена дума  това Ви го гарантирам !

 

 

Link to comment
Share on other sites

Доказателствената ви тежест е леко объркана като една комисия наречена КОНПИ ! Питайте наказващият админ за това ..., защо ме наказва без причина . Аз няма как да имам доказателства на това което му е в главата и за неадекватните му действия без причина ! След като е от вашият екип Ви моля да го питате и да ми се махне гага от сървър ! Благодаря Ви !

Link to comment
Share on other sites

@ Molon Labe приятел  никой не те е гагнал без причина, има правила можеш да ги прочетеш, ако беше прикачил снимки от играта и демо от случката която се е случила в сървъра, може би  ще се да се гледа по-друг начин на оплакването ти.  С тези летящи думи нищо няма да постигнеш, всеки прави грешки, вместо да се разреши проблема подобаващо, ти се заяждаш със всички не играеш от вчера в тази верига.Знаеш как стоят нещата,за това се надявам да се разберете по-между си с нея, и да забравиме тази случка.

  • Харесвам 2
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Продължавам да твърдя , че няма причина ! Няма случка , ако има такава разбира се няма да я спестя след като презумпцията за невиновност до доказване на противното  тук е обърната ! Получих гаг от въпросният админ и след това се включи лице с ник Фюрер което започна да говори ,че съм могъл да говоря така на село в обора на което не му отговорих . Уверявам Ви , че за мен е непонятно това наказание от въпросното лице с което никога , повтарям никога не съм общувал нито гласово нито писмено преди това ! След гага започнах да питам лицето наложило ми гага ,но за съжаление нито дума ....включи се дама /сестрата на доктора/ , по спомен  , к опита да тушира въпроса казвайки ,че възможно да е сгрешила ! Това е . Чувствам се несправедливо наказан за нещо което не съм направил . За днешният гаг от 24 часа в сървър 1 ,нямам обяснение също . Може би , че настоятелно търсех отговори от въпросният админ , което за мен не е приемливо ! Благодаря Ви за отговора , и се надявам да ми се махне гага в сървър 1 , защото никога не съм нарушавал добрия тон ,но няма да толерирам подобно поведение когато съм прав !

Link to comment
Share on other sites

Гледай сега без доказателство и роман да напишеш все тая губиш си само времето в същото времето и на другите... Хайде другия път се постарай  да четеш образеца за оплакване и да си пуснеш да видим кой е прав и кой крив, а за наказанието за сега като щраусите където си пъхат главата под земята и си мълчат и ти така ще изтърпиш. И да внимаваш за другия път. :)

 

Edited by - Law
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...