Jump to content

Предложение за ProKreedz


RuthlesSs.

Recommended Posts

1)Има бъг по маповете - няма старт бутон или е блокнато да не се минава https://imgur.com/a/UQvnXzD Пример - (No start position was set for this map) Map - po_weirdclimb има и други, които ще изредя долу и в последствие и други, които намерим.

2)Топ15 губи информация -в някой случай или е ставало по някаква причина. Хора, които са минали мап след време се вижда, че дори и в онлайн статистиката на топ15 или статс не зачита този мап, че е минат или се губи от на играча статса. (има времена записани от 2018,2019та, които месечен рес не влияе по това отношение и си личи. Просто къс случай е, но ако може да се избегне губене на информация ще е супер, защото лично аз съм минавал мап и после виждам, че след няколко дена няма зачетен такъв и е неприятно.

3)Бъг на вот за мап - свършва времето от мапа и пускат вот. Случва се ако от 3ма човека 2ма гласуват за 1 мап, а 3тия  да гласува единично за друг да избере мапът именно с 1 вот вместо с по-многоброен. Така 3тия, който е гласувал единствено за този мап има по-тежащ глас един вид.

4) No fall dmg или реген на кръвта (да не умира играч като падне от високо) - има мапове на които паднеш няколко пъти и умираш и ако си за Pro топ-а (в случая без Checkpoint) прецаква вс и започваш отначало и ако си скачал 10мин + всичко отива на "кино". Дори вариянт е ако паднеш да се регенерира кръвта, което ще улесни много нещата да не се случват.

5)Команда /mute

6)/radio по възможност (както преди имаше).

7)Играчи препоръчват друг мод с тяхно мнение, че сегашния е малко остарял и има бъгове. Както и е много важно, че не работят команди като /pre, /duckpre, /showpre, /jof и тн. Както и на моменти не изписва и конкретен статс като скачаш. Препоръчват следните мод-ове.

- uq мод - ползващ се от голяма част от веригите - https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=141586

https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=138792 https://forums.alliedmods.net...t.php?p=2540925&postcount=76 този имаш възможност да избереш на каква стойност на Accelarate да скачаш дали 10аа или 100аа.

Проблеми мапове са (поне тези до момента, които сме видяли) - po_weirdclimbjmp_treasure, Kzfr_bhop_wood, kz_kzfr_bhopspace, kz_kzfr_bhopatztec, kzfr_bhop_lamborghini, Kzfr_bhop_leetyard, kz_kzfr_bhopdwarf, kzfr_bhop_backalley, stf_creepytemple - на този има невидими стени и бъгове.

Edited by RuthlesSs.
  • Харесвам 7
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Не мисля, че това е голям проблем. На 10аа се скача трудно на 100аа по-лесно. Стат-а на скоковете ще е съответно по-нисък и труден ако е 10аа. Пък не съм чувам много да се оплачат нещо от това, че не е на 100аа, мисля че е добре сега.

Edited by RuthlesSs.
Link to comment
Share on other sites

Личи си , че си отделил време за да намериш бъгове , аз лично съм за , да се сменят plugin-ите , има много бъгове. Например : като скачат двама играча плъгина отчита само на единия играч Stats. На някои мапове дори не отчита никакъв stats.  ЗА

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

И аз съм за 100aa :D Целта е да можем да скачаме както си е оригинално в играта, а не изкуствено да се увеличава трудността.
Също ако може да се ъпдейтва по-бързо топовете. 

Някои мапове трябва да се изтрият, защото са буквално безсмислени. И естествено да се добавят нови. Имаше един мап, където има просто една платформа, по която трябва да бягаш до финала и това е... доста тролерски мапове има, които са предвидени за cheat jump, което е ясно, че не може да се ползва тук. :Д
Иначе съм съгласен относно останалите неща с г-н Ruthless :D

  • Харесвам 1
  • ХА-ХА 1
Link to comment
Share on other sites

Всичко до момента, изказано в темата би било от полза на играчите. @ RuthlesSs. отделя доста време на сървъра и е забелязал главните проблеми.  Съгласен съм с него и подкрепям предложенията му! 

  • Благодаря 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...