Digital Animal Публикувано Май 15, 2020 Share Публикувано Май 15, 2020 Здравейте, Върти ми се следната идея - преди имаше доста сървъри с 3-те най-играни мапа, а именно - d2, aztec и inferno. Как ви се струва идеята да се пусне такъв сървър, например вместо някой от всичките d2 only, който сървър да е с 20/21 играча и да е класик общо взето (по този начин и ще се пълни по-лесно, а и няма да става мазало)? Коментирали сме доста пъти с някои играчи, че биха разнообразили. Ще се радвам да чуя какво мислите! Поздрави, Digital Animal/ Мартин П.С. Знам, че има Classic/Massive сървър (но идеята ми тук е различна). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bate Gosho23 Публикувано Май 15, 2020 Share Публикувано Май 15, 2020 идеята ми харесва . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Димитър Станчев Публикувано Май 15, 2020 Share Публикувано Май 15, 2020 (edited) 2 пъти пусках същите теми да има класик със старите карти - инферно, ацтек, дъст, ццбле, итали и т.н и ми се смяха и незнам още кво. Ама искали да има различни карти и да имало разнообразие и Масива в момента 6 човека на фу_сноу ... Едно време играхме един мап сайкъл със 7-8 мапа къде ги знаят всичките без вотове без нищо, знаехме кой мап след кой е и сървъра беше винаги фул и беше мн яко ЕДИТ: Ей го къде е лика тука Edited Май 15, 2020 by Димитър Станчев Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHAKATA Публикувано Май 15, 2020 Share Публикувано Май 15, 2020 И аз съм за супер предложение !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest V.VaRBanoV Публикувано Май 15, 2020 Share Публикувано Май 15, 2020 Няма смисъл от нов сървър, класика е идеален за тази работа просто решете кои карти искате да се върят точно примерно 3,4 или 5 карти 1. de_inferno de_nuke, de_aztec, de_cbble,de_train Link to comment Share on other sites More sharing options...
Excommunicado Публикувано Май 15, 2020 Share Публикувано Май 15, 2020 (edited) Преди 19 минути, V.VaRBanoV said: Няма смисъл от нов сървър, класика е идеален за тази работа просто решете кои карти искате да се върят точно примерно 3,4 или 5 карти 1. de_inferno de_nuke, de_aztec, de_cbble,de_train И cs_estate, cs_office и cs_italy мисля, че ще бъдат достатъчни. Edited Май 15, 2020 by Saw Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.PeTRoV Публикувано Май 16, 2020 Share Публикувано Май 16, 2020 преди 6 часа, V.VaRBanoV said: Няма смисъл от нов сървър, класика е идеален за тази работа просто решете кои карти искате да се върят точно примерно 3,4 или 5 карти 1. de_inferno de_nuke, de_aztec, de_cbble,de_train Аз съм на същото мнение ! По-добре да се нагласят 5 карти в класика от колкото да се пуска нов за мен на пълно излишен сървър ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guardian Angel Публикувано Май 16, 2020 Share Публикувано Май 16, 2020 И това е правено няколко пъти. Първо се слагат няколко карти, после хората почват да мрънкат, че картите са много малко и искат разнообразие и така в един постоянен омагьосан кръг. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digital Animal Публикувано Май 18, 2020 Author Share Публикувано Май 18, 2020 Аз смятам, че ще е окей картите да са следните - de_aztec, de_inferno, de_dust2, cs_office, de_cbble/nuke. Нещо такова. Хубав ден! Link to comment Share on other sites More sharing options...
globalno vi zatoplqm Публикувано Юли 26, 2020 Share Публикувано Юли 26, 2020 Ключле Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts