Jump to content

Проблеми със сървъра от днес + нямам VIP


KanuTy

Recommended Posts

Забелязвам, че сменихте мода, въпреки че предния беше по-добре 100 пъти и веднага се видяха проблеми в сървъра. Не знам защо Ви беше да бутате предния мод, който беше перфектен и нямаше проблеми. Ето проблемите, които се забелязват. :)

 

1. Нямам VIP, бях си платил миналата седмица, не ми е изтекъл, но просто в момента нямам в сървъра, ще си кажа ника и паролата, ако трябва да проверите, би трябвало на 12 април да ми изтече, но дори сега нямам. Нито имам титлата в TAB-а, нито допълнителна флашка, нито нищо.. :)

2. Повечето от командите, свързани с мода, не работят. Нито changerace, нито resetskills, нито нищо. :)

3. Расата Warden - преебана тотално, няма mole, няма нищо. Най-якото умение на Warden-а се изпари, а до вчера го имаше.. :)

3. Цената на tome of experience от шоп-а струва сравнително евтино, около 1000 долара, което не ми е проблем, но така адски бързо ще се дига нивото на расите, което ще е безинтересно. :)

4. Дори самите умения на расите са разбутани и бъгнати. Влизам си с Lord-а, пише, че съм 16 левел, а аз все още не го бях качил :D И на всичкото отгоре, не стига, че ми пише, че съм 16-ка, ами уменията разбутани.. Имаше хора, които се оплакваха, че и при тях е така с Undead, и т.н. демек XP-то бъгнато и омазано.. 

 

Ще бъде добре да оправите нещата, просто като върнете стария мод и т.н. Този нещо не се харесва на болшинството и адски осран.. самия мод.. :) 

 

Дано вземете мерки и с VIP-а ми, за който съм заплатил до 12-ти Април. Поздрави! :)

Edited by KanuTy
Link to comment
Share on other sites

До някъде си прав, а колкото до вип-а и в другите сървъри ми се получава и на мен така, чак ми писна да развивам първи и втори левел всеки ден 

До колкото разбрах, скоро ще се оправят нещата и всичко ще бъде нормално...трябва просто да изчакаме няколко дни.. (все пак в карантина сме )

Edited by b3zRazL!ch3n @ kzj
това в скобите го казах на шега
Link to comment
Share on other sites

Не знам какво общо имаше карантината със смяната на мода и т.н. Също така не те разбрах и за VIP-а.. След смяната на мод не бях VIP, а съм си платил до 12-ти Април. XP вдигаме за левел на расите, не за VIP, доколкото знам.

 

Дано наистина скоро всичко се оправи.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговори на тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...