Jump to content

Кандидат за админ MaLkO ZaRiBeN Na Cs


zariben

Recommended Posts

От мен имаш да

4. Гласове може да дават всички потребители на форума. Всеки дал вот по кандидатурата е длъжен да обоснове отговора си, независимо дали е админ , вип или обикновен потребител,всеки отговор без обосновка ще бъде приеман за СПАМ и ще бъде изтpит , както и предупреден съответният потребител!

Link to comment
Share on other sites

Админа трябва да е за пример на другите играчи, а теб съм те виждал доста пъти да псуваш и дори съм те гагвал. Не от мен!

Чакай чакай сега :Д. Ако хякои от админите ги гледаме за пример(не всички очевидно) няма да влизаме с дни и седмици, тия които сме активните играчи. За мен сървъра не трябва да бъде празен в нито един момент и тези които са админи трябва да отговарят за това.

За онтопик, за сега съм неутрален. Много си активен, което е и най-важното за мен. Това че псуваш чак толкова не е важно ама все пак няма да те гледат с добро око тук и най-много повече неприятности да имаш.

Link to comment
Share on other sites

Това че псуваш чак толкова не е важно

Да почнем всички да псуваме като каруцари тогава :?

Аз не казвам че е хубаво. Аз бих предпочел админ който псува ама да е вътре и да следи и да играе, отколкото някой който не псува и не влиза с години, това ми беше мисълта. Естествено ако и двете изпълнени си е идеално и има такива хора не съм казал, че няма. За това и не му дадох Да, все пак трябва да се спазват границите (аз не съм казал че съм светец ама и не кандидатствам за админ) ама не е чак такъв проблем какъвто го изкарвате.

Link to comment
Share on other sites

Псуването е ....... ОК да кажем, че си изпуска нервите от време на време с това псуване.

Преценката му е под всяква критика, абсолютно никаква, клони към 0.

Сигурно няма ден в който да не писка, че този-онзи бил хакер. Ако тоя пич е админ, ще има масови грешни банове. wackoa

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...