KanuTy Публикувано Март 19, 2020 Share Публикувано Март 19, 2020 Здравейте на всички! Отдавна цъкам в сървъра, но от скоро започнах да влизам в час и имам няколко победи на карти, но винаги като победя и ми пише винаги, че ми е за първи път... Викам да не би да ми го показва само на мен така, но реших да влезна в статистиката в сайта на GunGame, и там не ми намира ника, намира подобен на моя... Не, че съм задобрял много, но имам някъде 3-4 победи, но така и не се намирам в статистиката, а и в самия сървър дори след края на картата ми пише, винаги, че ми е първа... Имал съм предходен бан, да не би да е заради това, защото съм имал бан и да не ми отчита? Не ми е голям проблем, но ми е любопитно защо така се получава при мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIOHAZARD Публикувано Март 20, 2020 Share Публикувано Март 20, 2020 Това е бъг при който на няколко спечелени игри не ти отчита следващата такава, според моите наблюдения се случва през 4-5 взети победи, понякога варира, но общо взето има недостатък в системата за отчитане на резултатите. Проблема не е от днес или вчера, писал съм по въпроса назад във времето, днес го направих пак и ще изчакаме тук да разберем дали може да се поправи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KanuTy Публикувано Март 20, 2020 Author Share Публикувано Март 20, 2020 Окей, благодаря ти много, отговорих ти на ЛС-то току-що. Link to comment Share on other sites More sharing options...
V.VaRBanoV Публикувано Март 20, 2020 Share Публикувано Март 20, 2020 On 3/19/2020 at 12:25 PM, KanuTy said: Здравейте на всички! Отдавна цъкам в сървъра, но от скоро започнах да влизам в час и имам няколко победи на карти, но винаги като победя и ми пише винаги, че ми е за първи път... Викам да не би да ми го показва само на мен така, но реших да влезна в статистиката в сайта на GunGame, и там не ми намира ника, намира подобен на моя... Не, че съм задобрял много, но имам някъде 3-4 победи, но така и не се намирам в статистиката, а и в самия сървър дори след края на картата ми пише, винаги, че ми е първа... Имал съм предходен бан, да не би да е заради това, защото съм имал бан и да не ми отчита? Не ми е голям проблем, но ми е любопитно защо така се получава при мен. Здравей! За съжаление този бъг го има от самото стартиране на гънгейм мод-а коментирано доста пъти в различни форуми,,с цел да се разреши и да отчита правилно статистиката,но без успех и до този момент. Извинявам се за недоразумението,но се надявам да разбереш! Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts