Jump to content

Предложение за AWP INDIA


b3zRazL!ch3n @ kzj

Recommended Posts

Привет отново.

 

Имам следните предложения за Awp India сървърът.

 

В началото на играта, когато се свържем със сървъра виждаме едно бяло квадратче на което има описани правила и команди които трябва да спазваме или да научим как се ползват. (за localhost/game/cs16/cstrike/motd.txt говоря ) За тези които не са ме разбрали, говоря за Посрещащото съобщение на което пише : Забранено играенето с хакове,псуване използване на помощни средства. и това - за да видите възможност за промяна на вашият лаг и т.н.

Добре, обаче смятам че никой (нов ) играч не го чете и не забелязва по важните неща които пише там.

 

1.Предложението ми е да се направят следните HUD съобщения които да излизат в ляво на екрана където по принцип пише админа до всички, или в средата по-горе на екрана, със зелени или червени букви следните съобщения ( вероятно на латиница)
 


1. Napishete komandata /top15 za da mojete da proverite klasaciqta top15 igrachi za tozi mesec!
2. Igrach wi dosajda ili spami/reklamira , izpolzwaite komandata /chatmute za da go ogranichite i nezabawno potursete administrator v stranicata na cs1.bg
3. Ima haker?Sumnitelen igrach, nezabawno zapishete i zapazete swoeto demo i go pratete v saita ni www.cs1.bg za da hwanem izmamnicite?
4. Napishete /server i posetete i ostanalite ni сървъри ! 
5. Ekiput na cs1.bg vi jelae priqtna igra v nashite сървъри!
6. Posetete  
http://csdownload.cs1.bg/  i iztelgete CS1.BG EDITION za da se nasladite na priqtnata igra! 

 

2. Добре би било да имаме команда /help в която да има някаква по пояснителна информация като помощ за новопостъпилите които дори скоро са започнали цс защото все още има и такива хора :)

3. Забелязвам че излиза съобщение за командата /rules , но файта от него няма тъй като не работи или аз съм кьораф? Оправете го..

4. Предлагам [vip] титлата във гледна точка на фраговете да се увеличи на 5000 вместо 1500 или ПОНЕ 3000, не знам, много лесно е това 1500фрага и хоп всеки който влезе вече е с вип титла...

5. ТРЯБВА да се измисли поне 1 секунда таймер в началото на всеки рунд защото МНОГО пъти ми се случва не само на мен спаунвам се и хоп убиха ме а съм на 7 метра от кашоните и докато се отместя са ме оцелили 2 пъти в коляното и 1 път в главата и ми се е**** желанието да играя след 2/3 такива рунда..

6. Погледнете в топ15 има някакъв бъг с тия часове защото как така с тия 1400 фрага имам 195 часа изиграни а друг играч примерно има  331 фрага за ЕДИН ЧАС?!?!?!? Вижте тази снимка  играч 13 и играч 3 

7. Предлагам да се направи "bot" или hltv "играч" който стои постоянно спектатор, чийто никнейм да е името на сайта или айпито на сървъра?

8. Да се сложи AFK блинд който да затъмнява екрана на "чакалящите" в някакъв процент от екрана или след 30тата секунда да ги прехвърля спектатор, защото РЕДОВНО имам афк от отбора дето го трепят 50/100 пъти противниците и се надяват на тези фрагове, както и някои дето все дебне в базата клекнал и се надява някой да се нажиже на колът му с бодлива тел...

9. Да се увеличи тайм мапа, да не се сменя през 30/40 минути ами примерно през 2/3 часа, 120/150минути примерно.

10. По желание и сългасие на Сървър админите , името им или поне чатът им в общия чат долу, да е в зелен цвят, за да изпитват респект поне МАЛКО , тарикатчетата, че явно няма да се научат че има админ в сървъра и трябва да си държат езикът зад зъбите... Както при вип менюто чатът.

 

Благодаря за отделеното време, желая лека и успешна седмица на всички :)  

Edited by b3zRazL!ch3n @ kzj
грешка
Link to comment
Share on other sites

За момента това е най-оптималния вариант и ще остане на този етап така както е сега. 

П.С. На всички ни се искат повечето предложени неща да са активни, къде за улеснение, къде за пояснения и т.н. но ако се наблъска всичко това ...играта ще грохне.

Поздрави.

  • Харесвам 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...