RXristowa* Публикувано Декември 24, 2019 Share Публикувано Декември 24, 2019 (edited) Име на админа: esL*LoliTa IP и SteamID на админа ( някои админи имат правата си на IP или SteamID ) Причина поради която се оплаквате ( обяснете на кратко ситуацията ) : Не гагва играчите който обиждат,въпреки че е в сървъра,гагна админ вместо да му махне гага,той сам го направи , поздравява ни по съвсем друг начин..на някой от снимките се вижда,че има по 2 админа но не се гагва. Доказателства с които да потвърдите думите си ( Demo / снимки ) Демо : Минута 20 - https://dox.abv.bg/download?id=cce3ebaf7d# Снимки - 10. В кой сървър се е развила случката: CS1.BG | DUST2 FOREVER #1 Edited Декември 24, 2019 by RXristowa* 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.PeTRoV Публикувано Декември 24, 2019 Share Публикувано Декември 24, 2019 Хубаво оплакване - Интересно е защо като теб те обиждат не се предприемат действия срещу играчите... Хм... Явно не е било забелязано или ?!?1?1... Колкото до демото горкия Коко (awaq).... Дано да са се разбрали поне в админ чата защо се гагват и ънгагват ... До това как поздравява и аз имам снимка - Не мисля, че това е най-подходящия поздрав към играчите най-вече от момиче .... Да не говорим, че е админ - 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts