superstar. Публикувано Декември 18, 2019 Share Публикувано Декември 18, 2019 1. Име и Фамилия: Георги 2. Години: 19 3. Град: Ямбол/Разград 4. Били ли сте Администратор досега? Да 5. Къде и за колко време? Единични сървъри; NeverLose-Gaming; MegaGaming; - общият ми стаж е не повече от година 6. От колко време играете в нашите сървъри? В Gametracker Minutes Played= ? Мисля, че от към 3 години Minutes Played: 14214 ; Minutes Played: 1259 - поради една или друга причина от около седмица смених леко ника. 7. В кой от нашите сървъри бихте искали да сте Администратор? Dust2 Only #1 8. По колко време на ден реално бихте могли да отделяте за въпросният сървър? За момента 3 часа мисля, че е таван в повечето дни 9. Можете ли да работите в екип? Да 10. Познавате ли amx командите? Основните (не съм бил админ от 3-4 години и нямам идея какви промени може да има амх менюто) 11. Имате ли проблеми с нервите? Понякога 12. С какъв псевдоним/име/Nikcname играете? “superstar.#” “superstar.” 13. Facebook за връзка? На ЛС ще го дам на когото трябва Link to comment Share on other sites More sharing options...
b3zRazL!ch3n @ kzj Публикувано Декември 19, 2019 Share Публикувано Декември 19, 2019 1.Смятам, че кандидат за админ трябва да има ПОНЕ една година стаж, ако иска да бъде админ в по голяма верига като тази. 2. Мисля, че нямаш достатъчно доклади от сървърите и активност във форума.. 3. Не виждам актуален линк в който реално да "цъкнем" и да видим въпросните ти минути... 4. Това "леко смених ника" ме загуби тотално. 5. Повярвай ми от личен опит ти го казвам, проблеми с "нервите" НЕ трябва да имаш тук,а дори аз имах.. От мен не. Пробвай след поне 3 месеца в които те съветвам да си много активен и да си редовен, ако имаш съмнения за хакери прави демота и качвай доклади, или потърси админ. Все пак успех за напред и весели празници от мен 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.PeTRoV Публикувано Декември 21, 2019 Share Публикувано Декември 21, 2019 (edited) Здравей ... Започвам веднага с насмешка върху мнението преди мен и това колко е несериозно и некомпетентно.... Изказвания като тези 2-те да ги сложиш като причина за ОТКАЗ е меко казано смешно - Разбира се това е мое мнение On 19.12.2019 г. at 11:16 PM, b3zRazL!ch3n @ kzj said: 3. Не виждам актуален линк в който реално да "цъкнем" и да видим въпросните ти минути... 4. Това "леко смених ника" ме загуби тотално. Реално ако си отвориш геймтракера и му цъкнеш на името ще разбереш веднага колко, кога и къде е играл ! Леко си сменил "ника" ако иска с 10 може да играе Не става само с писане трябва и акъл Положителни качества: 1. За последните 10 дена забелязвам, че успяваш да отделяш по-приблизително 3 часа на ден така както си ни написал и в кандидатурата си ! Дано това така да си остане ако те одобрят ! 2.Редовен си, играеш тук от доста време тогава го показва и Геймтракера (за тези които могат да боравят с него) 3. Не си конфликтен играч 4.Не съм виждал до сега да си бил гагван или предупреждаван от админ ! Като цяло това е моето наблюдение върху теб ! Що се отнася до нервите - надявам се да бъдеш за пример и да не си ги изпускаш ако има такъв момент ! Отрицателни качества: 1.Това, че нямаш доклади до момента е в -(минус) за теб. - НО - Винаги има изключения, разбира се ! 2. Малко активност в форума - която разбира се можеш да компенсираш - Все пак позицията за която кандидатстваш не е модератор а сървър администратор Амх командите са си същите Дори и да има промени не трябва да те притесняват, въпрос на време е да се научиш да ги използваш От мен имаш едно ДА с пожелание за УСПЕХ ! Моето предложение е да ти бъде дадена възможност като за начало на Тест Администратор - да видим как ще се справяш и ако нещата вървят добре ще бъдеш повишен П.С Права се дават и вземат лесно - въпроса е дали останалите мислят като мен ... Тъжно е, че форума го посещават по 50 човека на ден а никой не отваря темите и да пише в тях... Пример е тази кандидатура която виси от сряда а днес е събота.... Въпросния кандидат играе всеки ден и ако някой ми каже или напише, че няма наблюдения върху него то ще бъде просто несериозно .... Edited Декември 21, 2019 by P.PeTRoV 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katerina Публикувано Декември 21, 2019 Share Публикувано Декември 21, 2019 Виждала съм въпросния кандидат в игра много пъти. Никога не се е държал грубо с някой. Играе добре. Влиза и в респауна доста често, което ще е добре за сървара. Честен е в кандидатурата си. Има моето ДА, с малки резерви. Регистрацията е отдавна, но не взема голямо участие във форума и няма доклади. Понякога обаче, това да си отваряш устата (като мен ), не носи дивиденти. Просто може да е по-тих. Затова на 90% съм ЗА да му се даде шанс. Това, че кандидатурата е тук от няколко дни и аз съм втория човек, който пише е доказателство, че човека не е познат на другите (мое мнение) Затова се колебаех да пиша, но бях провокирана от следния коментар On 12/19/2019 at 11:16 PM, b3zRazL!ch3n @ kzj said: 1.Смятам, че кандидат за админ трябва да има ПОНЕ една година стаж, ако иска да бъде админ в по голяма верига като тази. Това е въпрос на политика във веригата. Сигурна съм, че повечето от най-добрите играчи тук, нямат стаж на админи. Сигурна съм, че има играчи, които са доста по-добри от повечето админи. Въпреки това, нямат стажа. Сигурна съм и че има админи с по-малко стаж в играта, отколкото някои играчи. Това не означава, че няма да се справят. Затова крайното решение се взема от главен админ. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katerina Публикувано Декември 21, 2019 Share Публикувано Декември 21, 2019 Преди 25 минути, P.PeTRoV said: Въпросния кандидат играе всеки ден и ако някой ми каже или напише, че няма наблюдения върху него то ще бъде просто несериозно .... Така е. Знам го от преди, виждам го и сега. Освен това, влиза във повечето сървари. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RuthlesSs. Публикувано Декември 22, 2019 Share Публикувано Декември 22, 2019 (edited) Аз го знам и доста хора в д2 го знаят. Скоро не съм те виждал да нарушаваш добрия тон и да се заядеш с някой, защото ппц ми е направило впечатление, че се палиш като те убие някой и някой път това води до дразги и провокации. Влизаш често сега, но отбелязвам сега, защото до скоро не беше влизал от много време, тъй че ако ти се дадат права се надявам да влизаш редовно, а не да изчезнеш. Веригата има нужда от редовно активни админи, също така те съветвам и да бъдеш по-активен в форума. Аз съм За да ти се даде шанс, но както се каза горе - като Тест Админ. Успех. Edited Декември 22, 2019 by RuthlesSs. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.BeLoV Публикувано Декември 22, 2019 Share Публикувано Декември 22, 2019 Одобрен. Напиши ми на лс ник и парола, но за сега ще си със тест права. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts