ctoyan Публикувано Декември 17, 2014 Share Публикувано Декември 17, 2014 Здравейте моля банът ми да бъде премaxнат.Бях баннат за ползване на валл хак от админ перфект . Пълни глупости ... Демо доказващо че с хак не съм играл мога да кача . Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEVSKI&TECHNO Публикувано Декември 17, 2014 Share Публикувано Декември 17, 2014 Първо си оправи темата по образеца viewtopic.php?f=17&t=308 , и да се качи демо ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
- Law Публикувано Декември 17, 2014 Share Публикувано Декември 17, 2014 Задължително с оплакването трябва да имате снимки или демота, иначе се счита за невалидно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traikow Публикувано Декември 17, 2014 Share Публикувано Декември 17, 2014 Ако не се лъжа те баннах преди около седмица.Пуснах да те гледам и баш уби някакъв през флаш( Така ми излезна на мене Живков ми каза,че ако твой съотборник те флашне на мен ми излизаш флашнат,което е възможно)Ако не си медиум.Все пак качи си демото да го погледнат,ако си чист оверявам те ще бъдеш ънбаннат.Предварително се извинявам,ако е така реагирах на момента като те видех флашнат ;д Пусни си оплакване с демо и инфо от конзолата,благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleks Публикувано Януари 23, 2015 Share Публикувано Януари 23, 2015 Темата е пусната от Сря Дек 17, 2014 11:24 am и все още не си качил демото,давам ти 24 часа да го качиш или в противен случай темата ще бъде заключена Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.