Jump to content

Админ Law своеволия


Petar Angelov

Recommended Posts

Искам да се оплача от админа Law. Случва се за 2ри или 3ти път да ме гагне без основателна причина. Днес един играч ме напсува " мачкай ми ху... " (понеже ника ми в ЦС е "мачкам"). Law не взе отношение, след което, аз се изнервих и отвърнаж на псушащия ме "мачкам на сестра ти вагината" едва тогава Law гагна него и мен за 20 мин. След като ми изтече гаг аз му казах че ще го репортна. Той каза, че ме е гагнал защото и аз съм псувал, а аз не съм псувал и той след като не гагва заслужилите , ние трябва да се защитаваме. Той ми каза "ти прост ли си " на което аз отвърнах "не ме псувай, ако обичаш, кравар." След, което той ме гагна за 1 седмица. Това става днес преди 30мин. Аз съм ВИП играч и спазвам правилата. Когато обаче някой ме псува и админите седят безучастно , се налага да се защитавам сам (не само аз). Не ми е наложително да пиша или говоря в сървъра искам да мога да си ползвам командите за премахване на звуците и т.н. Никнейм " machkam!!! " сървър cs1 - dust_2  - 1

Link to comment
Share on other sites

П.С. - Има и други админи, които избирателно гагват и това се случва всекидневно. Просто до сега не съм имал желание да се занимавам да репортвам някого. Платил съм си ВИП да играя с кеф. Не псувам абсолутно никога без причина и силна провокация. Ако продължават да бъдат толкова арогантни някои админи ще се замисля сериозно дали да си одължа ВИП услугата в сърварите Ви. Моля съвсем учтиво гаг да ми бъде премахнат.

Благодаря за вниманието.

 

Link to comment
Share on other sites

Доказателства с които да потвърдите думите си ( Demo / снимки )! Къде са? Също така ти за почна да се дразниш със въпросния играч и после те е псувал... Също така ако не си забелязал първо него наказах после теб. Както ти казах преди малко другия път ще получиш бан. Това, че си платил за вип не означава, че ще си псуваш като каруцар по сървърите! Мога да ти кажа, че ти си един от топ играчите като псуващ в сървъра и гаг-а ти няма да се премахне.

  • Харесвам 1
  • ХА-ХА 1
Link to comment
Share on other sites

Много благодаря за съдействието. Няма да си продължа ВИП услугата само заради този нагъл админ. Живи и здрави да сте Деца мои. на 33 години съм станал, ще доказвам невинноста си за нещо само пред Съда. Това тук е игра. Другото, което е това е абсолутно неприемливо гаг за 1 седмица, не мога звуците да си премахна заради него даже. Да му лижа еди кое си и то без да съм виновен няма как да се случи. Щом собственика е Ок с това да загуби таксата за ВИП нека така да.

Link to comment
Share on other sites

Другото, което е защо ние трябва да доказваме невинност, защо админа не докаже причината за гаг или бан? С никой не съм се дразнил, като ме псуват и никой не ги спира аз отвръщам. Ако става дума той започна да се заяжда. Можеш ли да докажеш вината ми админе Law?

Link to comment
Share on other sites

Има създадена  тема с правилата за игра в сървърите, ,които се спазват от всеки и важи за всеки. Заплахи от рода на сега ще видиш кво ще стане с теб или псуване по микрофона за 33 годишен човек е доста зряла постъпка.Много ясно е написано,че ако имаш претенции към някой трябва да се предостави доказателство- демо или снимка! 

В голяма грешка сте ако някой си мисли ,че админите си правят каквото искат и просто е така гагват играчи,в случая  @- Law е тук да ти помага ама ти не разбираш явно.В крайна сметка нещо ако не ти изнася ,има и други сървъри нали така ? 

Випа е услуга,пиша го с големи букви.              У С Л У Г А ,т.е плащаш за да получиш безплатна броня гранати ,повече пари и т.н.Випът не се нуждае от теб ти се нуждаеш от него .Цената за вип е символична в съотношение с това  което получаваш като плюс спрямо останалите играчи .Плащаш получаваш вип,не плащаш- лек ден.Да парадираш аз съм вип ,ще се откажа от випа е доста смешно.

Ти се оплакваш караш главният админ да ти дава демо....Не разбирам кой има претенции... ????? Ти или той ??:ck: 

П.с  Явно няма да предоставиш демо........ съответно темата излита  в космоса посока Мелмак,защото ми се струва,че освен да губиш времето   на всички и да спамиш в темата  друго не правиш,и си опичайте акъла,че годините минават.

 

Edited by Critix
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...