Момчил Георгиев Публикувано Февруари 3, 2019 Share Публикувано Февруари 3, 2019 1. Име и Фамилия: Момчил Георгиев 2. Години: 23 3. Град: София 4. Skype за връзка: Не го ползвам от 100 години ако се наложи ще си спомня как беше 0896601128 5. Били ли сте Администратор досега? Не 6. Къде и за колко време? 0 7. От колко време играете в нашите сървъри? В Gametracker Minutes Played= ? Поне 2 години 8. В кой от нашите сървъри бихте искали да сте администратор? CS1.BG | Dust2 Arena [HLX|XP|Levels|Ranks] #2,Dust2 Arena No AWP [HLX|XP|Levels|Ranks] #3 9. По колко време на ден реално бихте могли да отделяте за въпросният сървър? 2-3 часа 10. Можете ли да работите в екип? да 11. Познавате ли amx командите? не 12. Имате ли проблеми с нервите? понякога 13. С какъв псевдоним/име/Nikcname играете? AlpachiNo Link to comment Share on other sites More sharing options...
^_TH3_BlacK_DragoN_^ Публикувано Февруари 3, 2019 Share Публикувано Февруари 3, 2019 От мен Да не съм те хващал в издънки И едно време на мен ми бе даден шанс да се науча Сега може да е твоя ден Успех ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.BeLoV Публикувано Февруари 3, 2019 Share Публикувано Февруари 3, 2019 1.Не мисля, че ще се справиш като админ за сега. 2.Последния 1 месец 0-лева активност в сървърите. От мене имаш за сега НЕ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Italy Публикувано Февруари 5, 2019 Share Публикувано Февруари 5, 2019 От мен имаш едно твърдо НЕ ! ругаеш псуваш лично сам те предопреждавал и гагвал поработи над поведението си и след време опитаи пак поздрави ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteFo Публикувано Февруари 5, 2019 Share Публикувано Февруари 5, 2019 Не си лош като човек, но това което по горе е написано е така!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bupyc Публикувано Февруари 5, 2019 Share Публикувано Февруари 5, 2019 Освен ,че играеш винаги за ранк имаш не един гаг от мен. Смятам се подразбира ,че моят вот ще клони към НЕ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected]*** Публикувано Февруари 6, 2019 Share Публикувано Февруари 6, 2019 И от Мен имаш НЕ . Нямаш доклади за нарушители и сам те виждал да Нарушаваш правилатa . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mowgli Wobblin Публикувано Февруари 6, 2019 Share Публикувано Февруари 6, 2019 Лично аз не те засичам често. Мисля по спомен, че съм те гагвал, а и доколкото виждам колегите са те засичали в издънка. Поиграй повече, постарай се да спазваш правилата и ще ти дадем шанс, но за момента си Неодобрен поради ред причини. Успех 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts