Jump to content

Предложение за Зомби сървър !


RM-Ronaldo

Recommended Posts

Здравейте, имам едно предложение да бъде пуснат отново Zombie Biohazard сървъра ни ! Понеже като нашия класически мод няма никъде другаде и именно за това преди време имаше толкова голям интерес,а брат ми LEVSKI&TECHNO ще се заеме със бустването и популяризирането на съръра и ще се постараем отново да е един от псотоянно пълните във веригата ни . Ето и един, два клипа от сървъра за да видят и новите тука защото знам че са доста..нека видят за какво става на въпрос...а и впрочем сърърат може да се пусне на мястото на някой от сегашните ХНС примерно или Жайла (мое мнение) Ето и клиповете и лек ден ! :) кл
 


 


 

 

Edited by RM-Ronaldo
  • Харесвам 3
Link to comment
Share on other sites

Това което се търсеше преди 10 години е на милиони километри от това което се търси днес. Тоя сървър беше интересен до 2010та и след това умря. След това бе пускан пак за проба през 2017 и 2015 и имаше нулев интерес. Това е сървър който не би впечатлил който и да е в днешно време. 

  • Харесвам 1
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Всеки си има свое мнение лично на мен този мод ми харесва повече от който и да било пълни там със разни глупости :)  Все пак за това пуснах темата да видим какво мисялт всички акто цяло, но никой от сегашните админи и играчи не са играли и незначт какво мазало беше тогава.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

аз управлявах Зомби сървър с аммо-пак и бе доста забавно събирахме се всички админи след 8 раздавахме на играчите по 200 аммо и сървъра бе постоянно фул
и ставаше страшно меле нищо че бе обикновен без много добавки  

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Моето мнение както преди години така и сега си е същото за мен този класически мод без разни излишни глупости като магазини, раси, видове зомбита и там кви ли не неща е много по-добър и по предпочитан лично за мен аз съм ЗА да се пробва на мястото на някой от посочените сървъри който брат ми е изброил а бустването ще се заема за :) а и на сегашните младежи който са свикнали с разнитте неща от plague сървърите те такаъв класически мод едва ли са играли защото има само няколко подобни сървъра изобщо останали и със буствания все някой ще го намери за интересен дори и сега а и точно като този няма никъде и преди нямаше ;)

Edited by LEVSKI&TECHNO
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...