Jump to content

Предложение за AWP BATTLE Сървъра


b3zRazL!ch3n @ kzj

Recommended Posts

Здравейте, драги сърафорумници.. Ника ми в играта : b3zRazL!ch3n @ kzj  Имам предложение за AWP BATTLE Сървъра (може и за awp india сървъра) , но много по добре ще е (поне за мен и гарантирано за други играчи)
Ако се промени въпросното sv_airaccelerate 10 съответно на sv_airaccelerate 100 , за да може когато сте в близка стрелба с някой и ви свършват патроните на awp, а превключите на нож бягайки в страни, да се завъртите "клякайки" а не да "забие" на едно място защото не позволява sv_airaccelerate когато е 10 вместо 100.

 

Това предимно го има в сървърите като kreedz/climb и разбира се Hns. Много удобно е също така когато си сам (примерно) по средата на мапа и има трима или повече живи да действаш бързо скачайки, клякайки, кроучвайки, "бягайки" да отидеш до някой стена или кашон за да заредиш или да се скриеш за малко, както и е удобно за внезапна атака с нож, когато противника ти зарежда авп-то. Лично аз съм играл на 10аа клайм и джъмп сървърите и съм понаучил тактиката но при 100аа е по лесно и МНОГО удобно в awp сървъри в които съм играл, но при Вас го няма. НАДЯВАМ СЕ, само хората които биха ме разбрали, да коментират въпросното предложение, и разбира се Екипа ви... Идеаята не е за тези за които няма значение. Лично аз много пъти когато остана сам последен, ми е проблем при близка атака когато срещу мен са двама/трима, защото не мога да избягам или да се предпазвам толкова бързо както ако е sv_airaccelerate 100. Благодаря за изчерпателното време което отделихте, и все пак ако сте против, желая на всички весели празници!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

"Лично аз съм играл на 10аа клайм и джъмп сървърите и съм понаучил тактиката но при 100аа е по лесно и МНОГО удобно в awp сървъри в които съм играл, но при Вас го няма."

А защо трябва да е по-лесно? Не е ли по-добре да е реално, отколкото лесно?

  • Харесвам 1
Link to comment
Share on other sites

"Непобедими" няма да станат, и няма как. Просто казано когато скочиш от високо с нож-а и се завъртиш клекнал във въздуха ще можеш да отреагираш вляво и дясно а сега не. Сега "бъгваш" падайки точно там от където си скочил и те убиват във въздуха. Хайде бе някой който е играл 100аа класик/awp/Knife, няма ли да разбере идеята ми....  (Сега какво, ще се налага да правя клип в който да обяснявам...)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...