Jump to content

Кандидат за админ 1345


Recommended Posts

 

 

 

1. Име и Фамилия: Осман Мустафа

2. Години: 25

3. Град: Кърджали

4. Skype за връзка: osman_932

5. Били ли сте Администратор досега? Да

6. Къде и за колко време? cs1.bg 4 години

7. От колко време играете в нашите сървъри? В Gametracker Minutes Played= ? - 15357 

8. В кой от нашите сървъри бихте искали да сте администратор?   | Dust2Respawn [XP|Levels|Ranks]

9. По колко време на ден реално бихте могли да отделяте за въпросният сървър? поне 2-3 часа 

10. Можете ли да работите в екип? Да

11. Познавате ли amx командите? Да

12. Имате ли проблеми с нервите? Не

13. С какъв псевдоним/име/Nikcname играете? 1345

Link to comment
Share on other sites

Ти беше админ.Защо вече не си?Ако си се отказал от правата си доброволно без причина, това иди си ела си нещо не ми е по вкуса.Но ак си имал достатъчно основания може би да ти се даде шанс, иначе съм по скоро отрицателен към кандидатурата.

  • Харесвам 3
Link to comment
Share on other sites

Ако смяташ пак да си правиш експерименти от рода "" отивам да почивам 30мин" и се баннеш за 30 мин аз съм Не.Ако се стегнеш и си адекватен както беше преди, гласувам За с две ръце.

Link to comment
Share on other sites

От мен си изял най-много критика и не мисля, че трябва пак да го правя. Обърни внимание на думите на Critix, като отговорен човек, знаеш, че е прав. Аз така и не разбрах какви са тези упражнения. Но съм ЗА кандидатурата ти.

  • Харесвам 1
Link to comment
Share on other sites

Причината,да се откажеш от правата си,ти ми я сподели. А именно "-Искам да си почина малко!". По принцип,има тема с отсъствие,от която можеше да се възползваш.През цялата си почивка ,ти играеше в сървърите и постоянно имаше нужда от админ. Поправи ме ако греша . Ако решат да ти дадат втори шанс,първо не трябва да го пропилаваш,както сега и второ трябва да е като нов админ- без бан  права. Не за друго,а защото иди ми дойди ми,не харесвам и едва ли на някой от колегите им харесва. И да и не. Извинявам се,но това е мнението ми,по тази кандидатура . 

  • Харесвам 3
Link to comment
Share on other sites

Аз съм играл с него преди мисля че има поведение на админ а аз държа когато някой пита някой админ да се отговаря не да се прави на недостъпен но мисля че и човек се учи от грешката си :)  Ще ви дам един пример с реалния живот например затворниците дават им 10 години или 20 но пак излизат с това искам да кажа че всеки има право на 2 ри шанс не знам какво е правил преди но всеки има право на 2 ри шанс аз съм ЗА. Дори не знам дали имам право на мнение макар че ми казаха че имам :) Успех!

Edited by explosive20
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...