Paranoa Публикувано Ноември 14, 2018 Share Публикувано Ноември 14, 2018 Здравейте, Играя от доста време в сървърите, не искам да обиждам никой, всички знаем, че е трудно да хванеш wallhack, но засичам хора, които си позволяват да го използват.Рядко виждам админи в specs, което ме води на мисълта, че не се следи много(повтарям не се конкретизирам с определени хора, нито от админите, нито от "лошите").В една от небезизвестните вериги, в която бях част от админският състав, процедирахме по следният начин-имаше команда в amx-а, която правеше screenshot от екрана на въпросния играч(така няма как да се скрие каквото и да е) и следователно играчът имаше ангажимент да достави снимките.Смятам, че този процес е доста ефикасен и не отнема от времето на админите, защото и аз съм висял часове да следя някой, който е On/off, часове демота и така нататък. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest V.VaRBanoV Публикувано Ноември 14, 2018 Share Публикувано Ноември 14, 2018 Преди 36 минути, Paranoa said: Здравейте, Играя от доста време в сървърите, не искам да обиждам никой, всички знаем, че е трудно да хванеш wallhack, но засичам хора, които си позволяват да го използват.Рядко виждам админи в specs, което ме води на мисълта, че не се следи много(повтарям не се конкретизирам с определени хора, нито от админите, нито от "лошите").В една от небезизвестните вериги, в която бях част от админският състав, процедирахме по следният начин-имаше команда в amx-а, която правеше screenshot от екрана на въпросния играч(така няма как да се скрие каквото и да е) и следователно играчът имаше ангажимент да достави снимките.Смятам, че този процес е доста ефикасен и не отнема от времето на админите, защото и аз съм висял часове да следя някой, който е On/off, часове демота и така нататък. Опцията я има когато играча получава бан-а отделно,самата снимка ако няма никаква информация за дата / час,винаги може да се манимулира и да се покаже фалшивата снимка, а не оригинала. Относно тези хакове всеки ден излизат нови и нови версии, горе-долу се стремя да обновявам до колкото е възможно,но винаги има пролуки и хора които искат да съсипят играта.Това е което мога да ти кажа. Лека вечер Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paranoa Публикувано Ноември 14, 2018 Author Share Публикувано Ноември 14, 2018 Снимките се правят на ключови места, които админът избира и едновременно с това той прави скрийншот и на своят екран и манипулирането до степен идентичност с екрана на админа става доста трудно(и с фотошоп съм се занимавал, трудно би наместил чатове и т.н), а дори да е някой толкова умел и упорит, значи ще може да намира и съвременни програмки с които да играе така или иначе :).На лично ще те запозная с подробностите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guardian Angel Публикувано Ноември 15, 2018 Share Публикувано Ноември 15, 2018 (edited) Не е нужна никаква програма ... Това да измамиш тия снимки е най-елементарното нещо което може да се направи, единствено тотално неук човек може да се затрудни с манипулацията. Снимките могат да влязат в употреба единствено ако накараш по някакъв начин играча да качи снимките до 2-3 мин след направата им защото именно толкова е нужно за да манипулираш снимките, а това да накараш играча да действа толкова бързо няма как да се случи.. Дай ми 1 демо на което си 100% сигурен че някой е с хак и веднага ще ти кажа дали си прав и ако не си ще ти кажа къде си се заблудил .. Edited Ноември 15, 2018 by Guardian Angel 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane Doe Публикувано Ноември 15, 2018 Share Публикувано Ноември 15, 2018 Не е лошо да се добави също, че хаковете отдавна имат "anti-screen" и просто няма смисъл от снимки. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RuthlesSs. Публикувано Ноември 15, 2018 Share Публикувано Ноември 15, 2018 (edited) преди 3 часа, Guardian Angel said: Не е нужна никаква програма ... Това да измамиш тия снимки е най-елементарното нещо което може да се направи, единствено тотално неук човек може да се затрудни с манипулацията. Снимките могат да влязат в употреба единствено ако накараш по някакъв начин играча да качи снимките до 2-3 мин след направата им защото именно толкова е нужно за да манипулираш снимките, а това да накараш играча да действа толкова бързо няма как да се случи.. Дай ми 1 демо на което си 100% сигурен че някой е с хак и веднага ще ти кажа дали си прав и ако не си ще ти кажа къде си се заблудил .. Ппц има начин, правят му се скриинчета > баНица на съответния играч с коментар ако има претенции да постне и не за 2, 3 мин, а за секунди ще постне снимките + демо) Blindscreena не знам дали не е остарял, ама ако не се манипулира също е добър като проверка, ако има анти скриин всичко се обезмисля, да. Нз какво ви е мнението за Wargod, но на доста хора крашва, тъй че също не е много вариянт. И остава най-елементарно На око да се преценя както си е сега, някой с on off или много прикрити са трудни за хващане, но 1,2 момента трябва и всичко се разбира. Edited Ноември 15, 2018 by RuthlesSs. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paranoa Публикувано Ноември 17, 2018 Author Share Публикувано Ноември 17, 2018 Да, това с бан-а е задължителната част, бях пропуснал да го вметна.Просто смятам, че наистина трябва да се стегне положението до някаква степен. До Guardian Angel : Постоянно спамя за хакери в админ чата. Гледал съм тонове демота в админските си години(и когато се занимавах да играя, като цяло)смятам, че преценката ми е адекватна.Въпросът тук е, че никой не ми обръща внимание в сървърите когато говорим за wallhack.Лично аз не съм видял бан от такова естество за период от 2 години(В МОЕ ПРИСЪСТВИЕ, предпазвам се да не остана криворазбран.)Направо ще ти напиша няколко ника на лично Лек уикенд от мен пичове! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Critix Публикувано Ноември 17, 2018 Share Публикувано Ноември 17, 2018 @Paranoa има и по-лесен начин ако искаш да напишеш нещо на някой и да си спокоен,че ще го види като лично съобщение например. Сървърът си има достатъчно защити които се актуализират често.Разбира се обаче ,че не е съвършена защитата.Щом мислиш ,че има играчи които игрят с непозволени средства и програми ОК.Правиш им демо качваш го където трябва ,знаеш че могат да бъдат наказани дори да не са в игра ... За първият коментар ако искаш да кажеш ,че има админи които Не си вършат работата това вече не е твой проблем но да знаеш ,че повечето са от 5-10 години тук и се познаваме и знаем всеки какво може.Супер е ,че искаш да помагаш ама още никой не те познава и такива теми са качвани десетки пъти...всеки път очаквам да чуя нещо ново ама уви .... Ключ на тая тема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts