Jump to content

Оплакване от несправедлив бан - Ridlk


Guest

Recommended Posts


Server # 169
[AMXBans] =============================================== 
[AMXBans] You have been banned from this Server by Admin [NiP] KaTCaT. 
[AMXBans] You are permanently banned. 
[AMXBans] Banned Nickname: Ridlk 
[AMXBans] Reason: 'Laming' 
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs1.bg 
[AMXBans] Your SteamID: 'VALVE_ID_LAN' 
[AMXBans] Your IP: '78.128.33.39' 
[AMXBans] =============================================== 
Демо : https://dox.abv.bg/download?id=a2c263333b
 Предполагам, че няма да постигна никакъв успех с това оплакване, защото най-вероятно се подкрепяте взаимно, но все пак реших да отделя време и да понапиша някой друг ред.Ако не друго, поне искам да ми бъде отговорено къде точно админът съзира "laming" или каквато и да е било друга причина да ме банне, същия ме банна за 5 минути по рано, с изречението "не ми лази по нервите" без да съм отправял каквато и да е реплика към него.

([NiP] KaTCaT -> Ridlk) po-dobre ne mi lazi po nervite
b04aa is joining the Terrorist force
[email protected] (RADIO): Fire in the hole! [HE]
An0nYm0u$ killed :(? with m4a1
[First Killer] xXx((SuPeRmAn)), specheli 391$ za purva kruv.
(PLAYER) Ridlk : nai dobre ne mi lafi
C-Army00 (RADIO): Fire in the hole! [HE]
C-Army00 (RADIO): Need backup.
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Banned by Admin: [NiP] KaTCaT
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs1.bg
[AMXBans] Reason: 'Wallhack'
[AMXBans] Duration: '5 minutes'
[AMXBans] Your SteamID: 'VALVE_ID_LAN'
[AMXBans] Your IP: '78.128.33.39'
[AMXBans] ===============================

Ще се радвам на адекватна реакция и се надявам да разгледате оплакването обективно, поздрави!

Edited by Guest
Link to comment
Share on other sites

И без да гледам демото съм сигурен, че пак си избивал комплекси. С това ти поведение ще си пускаш сървър с ботове за да играеш, ясно е ,че както и на други места така и тук няма да те търпят, а имай впредвид, че тук не е като при детските ”вериги”.

  • Харесвам 1
Link to comment
Share on other sites

Ridlk, ще сляза на нивото ти и ще ти кажа че си пълен женчо. Ама не защото даваш на момчета, ами защото държането ти към жени е  като на женчо. тоест не е мъжко. Искаш отговор ли? Ще го получиш. Дърпаш демото което съм пуснала като доказателство. Там точно в края прочети какво написа и получаваш отговор за това че си женчо и за това, че си баннат.  Първия път те баннах за да се осъзнаеш и само за 5 минути, защото те имах за аверче. Някой с който сме се майтапили и играли с кеф. Нооо, едно голямо НО от мен. Най-близките ми не могат да са лигльовци с малки душички. Мъжа, трябва да е мъжкар, не като теб. Веднага ти обяснявам и друго. Това, че демото от предния ринд го няма и няма доказателство за това, че си ми отправял реплики е в твой плюс. Но думите ти в края на моето демо, те закопават завинаги и всеки ще повярва на мен, не на теб. Освен това, всеки тук знае, че аз съм добра с добритеи гадна с всеки който заслужава. Ти усети и двете ми страни. Да си жив и здрав ти пожелавам, да пораснеш и да проумееш, че държането ти тук е също като това в реалния живот извън веригата. И какъвто си тук си и навън.

Забравих да добавя. Бана ти е точно като на аверче. Към близките ми съм по-взискателна. Ако примерно приятеля ми към който имам най-много изисквания се държи така, ще изяде бан за няколко живота напред. И ще го усети точно така.

Жалка работа

Edited by Katerina
  • ХА-ХА 1
Link to comment
Share on other sites

Казваш "sadnata si mi na k*ra", нека и това ти обясня, защото съм сигурна че не знаеш. Няма как да съм на твоя, но пък там където съм, никога не съм "sadnata" И има една причина да не съм садната. Той е мъж на място, не като теб. Но естествено ти няма как да знаеш, при теб която и да качиш, ще е все садната от мъжествеността ти.

Link to comment
Share on other sites

Не знам какво искате да постигнете като се заяждате с Админа.....и то с най-лошият :rifle:   Както се казва който търси намира.......

Имаш няколко бана за обида на админ и по всичко изглежда че няма да се спреш.Има си правила които трябва да се спазват и това важи за всички.  

За сега банът ще остане.

Edited by Critix
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...