Guest Публикувано Ноември 12, 2018 Share Публикувано Ноември 12, 2018 (edited) Server # 169 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin [NiP] KaTCaT. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname: Ridlk [AMXBans] Reason: 'Laming' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs1.bg [AMXBans] Your SteamID: 'VALVE_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '78.128.33.39' [AMXBans] =============================================== Демо : https://dox.abv.bg/download?id=a2c263333b Предполагам, че няма да постигна никакъв успех с това оплакване, защото най-вероятно се подкрепяте взаимно, но все пак реших да отделя време и да понапиша някой друг ред.Ако не друго, поне искам да ми бъде отговорено къде точно админът съзира "laming" или каквато и да е било друга причина да ме банне, същия ме банна за 5 минути по рано, с изречението "не ми лази по нервите" без да съм отправял каквато и да е реплика към него. ([NiP] KaTCaT -> Ridlk) po-dobre ne mi lazi po nervite b04aa is joining the Terrorist force [email protected] (RADIO): Fire in the hole! [HE] An0nYm0u$ killed :(? with m4a1 [First Killer] xXx((SuPeRmAn)), specheli 391$ za purva kruv. (PLAYER) Ridlk : nai dobre ne mi lafi C-Army00 (RADIO): Fire in the hole! [HE] C-Army00 (RADIO): Need backup. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: [NiP] KaTCaT [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs1.bg [AMXBans] Reason: 'Wallhack' [AMXBans] Duration: '5 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'VALVE_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '78.128.33.39' [AMXBans] =============================== Ще се радвам на адекватна реакция и се надявам да разгледате оплакването обективно, поздрави! Edited Ноември 12, 2018 by Guest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bupyc Публикувано Ноември 12, 2018 Share Публикувано Ноември 12, 2018 И без да гледам демото съм сигурен, че пак си избивал комплекси. С това ти поведение ще си пускаш сървър с ботове за да играеш, ясно е ,че както и на други места така и тук няма да те търпят, а имай впредвид, че тук не е като при детските ”вериги”. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katerina Публикувано Ноември 12, 2018 Share Публикувано Ноември 12, 2018 (edited) Ridlk, ще сляза на нивото ти и ще ти кажа че си пълен женчо. Ама не защото даваш на момчета, ами защото държането ти към жени е като на женчо. тоест не е мъжко. Искаш отговор ли? Ще го получиш. Дърпаш демото което съм пуснала като доказателство. Там точно в края прочети какво написа и получаваш отговор за това че си женчо и за това, че си баннат. Първия път те баннах за да се осъзнаеш и само за 5 минути, защото те имах за аверче. Някой с който сме се майтапили и играли с кеф. Нооо, едно голямо НО от мен. Най-близките ми не могат да са лигльовци с малки душички. Мъжа, трябва да е мъжкар, не като теб. Веднага ти обяснявам и друго. Това, че демото от предния ринд го няма и няма доказателство за това, че си ми отправял реплики е в твой плюс. Но думите ти в края на моето демо, те закопават завинаги и всеки ще повярва на мен, не на теб. Освен това, всеки тук знае, че аз съм добра с добритеи гадна с всеки който заслужава. Ти усети и двете ми страни. Да си жив и здрав ти пожелавам, да пораснеш и да проумееш, че държането ти тук е също като това в реалния живот извън веригата. И какъвто си тук си и навън. Забравих да добавя. Бана ти е точно като на аверче. Към близките ми съм по-взискателна. Ако примерно приятеля ми към който имам най-много изисквания се държи така, ще изяде бан за няколко живота напред. И ще го усети точно така. Жалка работа Edited Ноември 12, 2018 by Katerina 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katerina Публикувано Ноември 12, 2018 Share Публикувано Ноември 12, 2018 Казваш "sadnata si mi na k*ra", нека и това ти обясня, защото съм сигурна че не знаеш. Няма как да съм на твоя, но пък там където съм, никога не съм "sadnata" И има една причина да не съм садната. Той е мъж на място, не като теб. Но естествено ти няма как да знаеш, при теб която и да качиш, ще е все садната от мъжествеността ти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Critix Публикувано Ноември 12, 2018 Share Публикувано Ноември 12, 2018 (edited) Не знам какво искате да постигнете като се заяждате с Админа.....и то с най-лошият Както се казва който търси намира....... Имаш няколко бана за обида на админ и по всичко изглежда че няма да се спреш.Има си правила които трябва да се спазват и това важи за всички. За сега банът ще остане. Edited Ноември 12, 2018 by Critix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts