msi' Публикувано Ноември 2, 2018 Share Публикувано Ноември 2, 2018 Някой може ли да ми каже.. какво се случва? Като аз за първи път влизам във този сървър.. В момента в който ме банна някой, или сървъра.. Имаше нещо от сорта.. Banned ignoring нещо си.. Пробвах да влезна, да не би да е някаква грешка, обаче това което е по-долу следва.. !? Kicked by Console: You have been banned from this server. Kicked :You have been banned from this server. Link to comment Share on other sites More sharing options...
msi' Публикувано Ноември 2, 2018 Author Share Публикувано Ноември 2, 2018 (edited) Преди 17 минути, msi' said: Някой може ли да ми каже.. какво се случва? Като аз за 2ри път влизам във този сървър.. В момента в който ме банна някой, или сървъра.. Имаше нещо от сорта.. Banned ignoring нещо си.. Пробвах да влезна, да не би да е някаква грешка, обаче това което е по-долу следва.. !? Kicked by Console: Ban ignoring (banned permanently) Kicked : Ban ignoring (banned permanently) Kicked by Console: You have been banned from this server. Kicked :You have been banned from this server. Edited Ноември 2, 2018 by msi' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hell Публикувано Ноември 2, 2018 Share Публикувано Ноември 2, 2018 Работи се. Ключ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts