datipokajali Публикувано Отктомври 30, 2018 Share Публикувано Отктомври 30, 2018 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin LH-0003'?. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname: SCROLLNATI RETARDI HAHAHA [AMXBans] Reason: 'Aktiven ban ot Critix' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs1.bg [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:212529865' [AMXBans] Your IP: '5.53.169.205' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check your console. - Какви са тия глупости с активни банове... какви 5-лв !!??! Ти подигравка ли си правиш бе пич!? Защото ти написах, хи админче, и реши да ме баннеш, сериозно ли бе пич!? ] https://dox.abv.bg/download?id=ee61123bbe Link to comment Share on other sites More sharing options...
^_TH3_BlacK_DragoN_^ Публикувано Отктомври 30, 2018 Share Публикувано Отктомври 30, 2018 (edited) https://imgur.com/a/vuZ1fFS Edited Отктомври 30, 2018 by ^_TH3_BlacK_DragoN_^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
datipokajali Публикувано Отктомври 30, 2018 Author Share Публикувано Отктомври 30, 2018 (edited) Батенце, искам твойта адекватна и конкретна причина за този настоящ БАН! Не ме интересуват другите банчета. Такива измислени банове за обида и то ПЕРМАНЕНТ, не ми влияят добре.. Edited Отктомври 30, 2018 by datipokajali Link to comment Share on other sites More sharing options...
^_TH3_BlacK_DragoN_^ Публикувано Отктомври 30, 2018 Share Публикувано Отктомври 30, 2018 Провокираш играчите проверих ти Ip-то и Steam-a и видях че имаш активен бан това ми е достатъчно . има си правила а ти често гледам ги нарушаваш но за оплакването ще решат други Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Critix Публикувано Отктомври 30, 2018 Share Публикувано Отктомври 30, 2018 Сървъра е частна собственост и за да играеш в него трябва да се спазват правилата които са създадени за Всички. Както се вижда имаш многократни наказания от които поука не си си взел...не че някой го интерсува де. За сега банът ще остане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts