Аврам Аврамов Публикувано Септември 7, 2018 Share Публикувано Септември 7, 2018 (edited) 1. Име и Фамилия: Аврам Аврамов 2. Години: 31 3. Град: Лом 4. Skype за връзка: нямам/ имам - FB 5. Били ли сте Администратор досега? Да 6. Къде и за колко време? Собственик на cs-animals / cs-vraca / Админ в Brutal , CS-Evolution и много други.... 7. От колко време играете в нашите сървъри? В Gametracker Minutes Played= Minutes Played : 2954 8. В кой от нашите сървъри бихте искали да сте администратор? GunGame 9. По колко време на ден реално бихте могли да отделяте за въпросният сървър? 2-3часа 10. Можете ли да работите в екип? Да! 11. Познавате ли amx командите? Да! 12. Имате ли проблеми с нервите? Не. Но всичко си има граница. 13. С какъв псевдоним/име/Nikcname играете? AgressioN Edited Септември 7, 2018 by Аврам Аврамов Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viktor King 29 Публикувано Септември 8, 2018 Share Публикувано Септември 8, 2018 емм брат значи,имаш много малко минути в сървъра.2.Не си активен в форума.3.Ако искаш да си Админ тука трябва да си ибереш една верига в която ще си админ.НЕ от мен.Бъди по активен в форума и докладваи са нарушители 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Annie* Публикувано Септември 8, 2018 Share Публикувано Септември 8, 2018 Не от мен! Съгласна съм с Viktor King 29! Избери си една верига, не съм убедена,че като си в няколко ще можеш да отделяш по 3 часа за cs1bg. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orhideq-ivanova Публикувано Септември 8, 2018 Share Публикувано Септември 8, 2018 Твърдно НЕ младежо ... не може всеки месец да пускаш кандидатура за администратор , бъди активен в форума , бъди активен в нашите сървъри , докладвай за нередности в нашите сървъри и тогава се пробвай отново но не и след 1 месец изчакай 1-2-3 месеца ... и тогава опитай пак. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
^_TH3_BlacK_DragoN_^ Публикувано Септември 8, 2018 Share Публикувано Септември 8, 2018 Аз бих ти дал шанс по ред причини 1 играл съм с теб и не си провокатор и обиждаш 2 знаеш за какво иде реч да си админ 3 ако станеш админ ще наваксаш бързо с минутите и в форума 4 и аз бях админ в още 3 вериги но сега съм само тук От мен ДА . Успех !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ochite wall, racete aim Публикувано Септември 8, 2018 Share Публикувано Септември 8, 2018 Против и от мен с Тея 2-3 часа,ще си ми много съмнителен и мисля,че няма да се справиш със задълженията на този пост + това нямаш минути + това не си ми направил никакво впечатление от Твоя страна нищо нищо лично. Пробвай след месец, качи някой друг доклад и тогава мога да си сменя вота,за сега съм против. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hell Публикувано Септември 9, 2018 Share Публикувано Септември 9, 2018 преди 22 часа, Viktor King 29 said: емм брат значи,имаш много малко минути в сървъра.2.Не си активен в форума.3.Ако искаш да си Админ тука трябва да си ибереш една верига в която ще си админ.НЕ от мен.Бъди по активен в форума и докладваи са нарушители преди 19 часа, Orhideq-ivanova said: Твърдно НЕ младежо ... не може всеки месец да пускаш кандидатура за администратор , бъди активен в форума , бъди активен в нашите сървъри , докладвай за нередности в нашите сървъри и тогава се пробвай отново но не и след 1 месец изчакай 1-2-3 месеца ... и тогава опитай пак. преди 5 часа, b0TL!k3_1926 said: Против и от мен с Тея 2-3 часа,ще си ми много съмнителен и мисля,че няма да се справиш със задълженията на този пост + това нямаш минути + това не си ми направил никакво впечатление от Твоя страна нищо нищо лично. Пробвай след месец, качи някой друг доклад и тогава мога да си сменя вота,за сега съм против. 1. @Viktor King 29 @Orhideq-ivanova @b0TL!k3_1926Ама за какви минути говорите тука ?! Ако говорите за минутите които трябва да има в игра, ами той ги покрива ! Минимума е =2400, той има 2954. А пък към днешна дата вече са и малко над 3000. Така че не ви разбирам за кои минути напирате, че ги нямал ?! 2. @Orhideq-ivanova Няма такова нещо, като "не може всеки месец да пускаш кандидатура за администратор" ! Предишната кандидатура му е отказана, и изрично е написано в отказа да се пробва след месец. Спазил е срока за пускане на нова кандидатура ! 3. Доклади и активност във форума ВЕЧЕ има. Някои от докладите за съжаление не ги виждате, защото са на ЛС. Ще му дадем шанс, пък ако го хванете в издънка...знаете какъв е редът! ПравА, както се дават - така се и взимат. @Аврам Аврамов Одобрен ! Пиши ми на ЛС. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts